Надходження податків до бюджету Нової Каховки торік зросли на 55 млн гривень

29 Січня 2021 08:31

Протягом 2020 року міський бюджет Нової Каховки отримав майже 463 млн гривень податків і зборів. Порівняно з 2019 роком надходження зросли на 55 млн гривень, або 14%.

Про це повідомили у Новокаховській ДПІ Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі.

Основними джерелами надходжень були податок на доходи фізичних осіб та єдиний податок. Минулого року до місцевої скарбниці надійшло понад 304 млн гривень ПДФО. Ця сума перевищує показник 2019 року на майже 48 млн гривень, або 19%.

Новокаховські платники перерахували 54 млн гривень єдиного податку з приростом на 5,7 млн гривень.

Третє місце серед надходжень посідає плата за землю. Землевласники та землекористувачі сплатили майже 47 млн гривень.

Також місцевий бюджет Нової Каховки поповнився на 5 млн гривень за рахунок податку на нерухоме майно. Ще 5 млн гривень отримала місцева казна податку на прибуток.

«Системне наповнення дохідної частини бюджету базується на сумлінному веденні бізнесу та ефективній діяльності електронних сервісів, які надаються податковою службою. Податкова служба працює відкрито, прозоро, демонструючи сучасний підхід у впровадженні новацій», – зазначала начальник Новокаховської ДПІ Галина Серебрянська.