На Херсонщині взяли на облік нові пам’ятки містобудування та архітектури

18 Січня 2021 10:42

Відповідне розпорядження опубліковано на офіційному сайті Херсонської ОДА.

Назва: Про взяття на облік щойно виявлених пам’яток містобудування та архітектури місцевого значення Херсонської області.

Власним розпорядженям т.в.о голови ХОДА пан Козир наказав взяти на облік щойно виявлені пам’ятки містобудування та архітектури місцевого значення Херсонської області.

Також Управління містобудування та архітектури ХОДА повинно:

1) надіслати у визначеному законом порядку копії цього розпорядження Міністерству культури та інформаційної політики України, Херсонському, Каховському і Бериславському міськвиконкомам;

2) забезпечити протягом трьох років складання облікової документації пам ’яток містобудування та архітектури місцевого значення Херсонської області, для подальшого їх включення до Державного реєстру нерухомих пам ’яток України;

3) повідомити власників об’єктів про набуття правового статусу пам’яток м істобудування та архітектури місцевого значення Херсонської області.

Розпорядження підписано з метою включення об’єктів культурної спадщини місцевого значення Херсонської області до Державного реєстру нерухомих пам ’яток України.

         

Новамедіа