Херсонка перемогла у Всеукраїнському конкурсі есе

17 Січня 2021 14:15

Серед робіт понад півсотні конкурсантів Всеукраїнського конкурсу есе «Українське волонтерство – унікальне явище сьогодення» робота херсонки Анастасії Малімон «Хто такі волонтери?» визначена однією з найкращих. Есе дівчини – на третьому місці.

Конкурс організували і провели Український координаційний центр з підвищення правової освіти населення, Українська молодіжна правнича асамблея, Благодійний фонд «Об’єднання світових культур», Департамент молоді та спорту виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації). Його основна мета – всебічна підтримка волонтерського руху України, визнання українського волонтерства як унікального явища сьогодення, сприяння розвитку благодійництва, як національної традиції.

В конкурсі було представлено всі вікові категорії та всі регіони України. Найбільша кількість конкурсних робіт надійшла з м. Києва, Київської, Харківської, Херсонської, Донецької, Полтавської, Кіровоградської, Житомирської, Миколаївської областей.

Детальніше про результати конкурсу можна дізнатися за посиланням: https://www.prostir.ua/?news=pidsumky-vseukrajinskoho-konkursu-ese-ukrajinske-volonterstvo-unikalne-yavysche-sohodennya