Сергій Шевцова – про майбутнє херсонського “Кристала” у Першій лізі

10 Січня 2021 18:39

Сергій Шевцов: “Вірю, що у Кристала все буде добре”

-Сергію Анатолійовичу, після майже чотирьох років на чолі херсонського «Кристала» Ви написали заяву про звільнення. В чому причини такого кроку?

Спочатку хочу привітати всіх з Новим роком та Різдвом і побажати здоров’я й процвітання. Стосовно заяви, це не є несподіванкою, тому що місяц тому я казав про рішення залишити клуб. В грудні було дуже багато справ. Треба було підготувати та прийняти програму розвитку футболу на виконкомі та сесії, розібратися з заявами на звільнення футболістів та ще закінчити багато справ, які є в кінці року у комунального підприємства, яким ми є. Зробивши все, я втілив обіцяне.

Чому? По-перше, я несу відповідальність за негативні результати команди в першій лізі, не зважаючи на об’єктивні та суб’єктивні причини. По-друге, немає можливості зкомплектувати повноцінний штат з кваліфікованих робітників для якісної роботи клуба. По-третє, після майже чотирьохрічної адміністративної роботи виникло бажання повернутися до тренерської діяльності.

-В якому стані зараз знаходиться команда? Чи поновився тренувальний процес?

4 січня команда розпочала тренування, до яких долучилися гравці U-19. Але звичайно, що повноцінна підготовка почнеться після призначення нового директора та головного тренера.

-Які, на Вашу думку, перспективи у херсонського «Кристала» на майбутнє? Що очікує на клуб в 2021 році?

Вірю, що у Кристала все буде добре. Прийнята програма розвитку футболу на 13.6 мільйонів гривень. Міський голова Ігор Колихаєв дав багатьом доручення на пошуки спонсорів та сам обіцяв долучитися до цього процесу. Тому є передумови, щоб команда почала частіше вигравати та зберегла місце в першій лізі.

МФК “КРИСТАЛ”