У Новій Каховці АТ «Херсонгаз» відключає від газопостачання боржників

25 Грудня 2020 06:08

Новокаховська дільниця АТ «Херсонгаз» звернулась із завчасним попередженням до мешканців квартир на одному стояку у під’їзді житлового будинку щодо проведення робіт з механічного від’єднання одного з абонентів від газопостачання.

Інформація про це розміщена на офіційному сайті міста Нова Каховка, повідомляє Online НК.

«28 грудня 2020 року з 11.00 буде тимчасово призупинено газопостачання абонентам квартир № 8, 24, 40, 56, 72 по вул. Дружби, буд. 53 у зв’язку з механічним від’єднанням кв. 24 від системи газопостачання на розподільчому газопроводі низького тиску.

Відновлення газопостачання буде розпочато після закінчення робіт та, згідно розділу Правил безпеки систем газопостачання» при забезпеченні 100% доступу працівників АТ «Херсонгаз» до газових приладів у вказаних квартирах.»

Голова ради голів ОСББ при міському голові Нової Каховки Ольга Рашевська, яку ми попросили прокоментувати цю інформацію, була здивована такими діями газовиків. Раніше нічого подібного не було.

Але потім вона висловила припущення, що можливо керівництво міської дільниці «Херсонгазу» нарешті зрозуміло, що за імідж  свого підприємства треба боротись кожного дня. І не загальними фразами, а конкретними діями з врахуванням інтересів споживачів їх послуг.

«Ніхто не проти законних дій газовиків з відключення боржників або від’єднання від мережі тих, хто вирішив жити без газу. Але все це повинно відбуватись у законний спосіб, з своєчасним попередженням мешканців та без спроб перекласти на них витрати з підключення після виконання цих робіт. На жаль, такі випадки ми вже мали у цьому опалювальному сезоні. Будемо сподіватись, що «Херсонгаз» нас почув…» – завершила Ольга Рашевська свій коментар.