Два гравці МФК Кристал опинились у символічній збірній Першої ліги

24 Грудня 2020 12:40

Відразу два гравці МФК Кристал опинились у символічній збірній Першої ліги за підсумками першої частини сезону по версії Sport Arena.

Ігор Семенина
31 рік – 14 матчів (1224 хвилини) – 3 голи, 5 асистів

Провідний виконавець стандартів і ударів під ліву ногу, постійний учасник комбінацій на чужій половині поля – Семенина був головним розігруючим в атакувальних побудовах «Кристала». Граючи найвище в групі центральних півзахисників, Ігор займався, переважно, роботою з «чистими» м’ячами. Запам’ятався кількома фірмовими дальніми ударами, тонкими передачами під загострення та постійною участю при розіграшах штрафних і кутових. Пробивав пенальті – зазвичай чисто, але не без промахів. Зважаючи на труднощі періоду адаптації в новачка Першої ліги, наявність такого гравця, як Семенина, була дуже важливою для херсонців.

Іван Гливий
26 років – 14 матчів (934 хвилини) – 5 голів

Шість новачків Першої ліги привнесли сюди багато нових імен – хай і добре відомих на більш низькому рівні. Гливий добре відомий у друголігових баталіях, але з часів, коли подавав надії в дублі «Таврії», він ще не грав проти суперників такого класу, які випадають щотуру в поточному чемпіонаті. І Іван досить швидко, здається, швидше за одноклубників, адаптувався до нового середовища. На старті сезону розкішні голи Гливого дозволяли херсонцям відбиватися в конкурентних матчах, пізніше Іван дещо збавив оберти й поступово опинився під жорсткою ротацією. Але із п’ятьма голами – дуже естетично й майстерно виконаними – залишився найвлучнішим гравцем херсонців. Може значно більше – і першочерговим завданням оновленого тренерського штабу «Кристалу» буде повністю реалізувати Іванів потенціал.