У Херсоні презентували проект “Ті, що надихають”

5 Грудня 2020 15:57

4 грудня на базі обласного академічного музично-драматичного театру ім.М.Куліша відбулася пресконференція з нагоди презентації благодійного фотопроекту “Ті, що надихають”. Захід організовано ГО “Всеукраїнська організація осіб з інвалідністю “Велід” і творчим колективом “Янголи Добра” НВК №48.

Обрана дата презентації фотопроекту “Ті, що надихають”  не випадкова, зазначають організатори, бо ж 3 грудня в Україні відзначають Міжнародний день людей з інвалідністю.

Фотопроект зібрав 75 світлин дітей та молоді з інвалідністю, їхніх мам, паралімпійців, дефлімпійців, спортсменів, які представляють Херсонщину та Україну на змаганнях різних рівнів.

Одразу після презентації учасникам представили виставу “Ми РІЗНІ, але ми РІВНІ”. Участь у ній взяли діти творчого колективу “Янголи Добра” НВК №48, члени ГО “Велід”, актори і вокалісти театру ім.М.Куліша.

Довідка. Проект “Ті, що надихають”  реалізується, у тому числі, за підтримки  Херсонської міськради, Херсонської облдержадміністрації та Херсонської облради.