Херсонський “Кристал” поступився “Ниві”

26 листопадаа 2020 11:55

Херсонці програли матч 15-го тура Першої ліги з рахунком 0:2.

На старті гри непоганими моментами відзначились Гатала та Кохман – гостей виручив Герасименко, який отримав місце у старті. Утім, натиск від Ниви, яка приймала Кристал у Волочиську через проблеми із власним стадіоном, все ж дався взнаки – простріл Різника з флангу завершив Чернишов, який зрізав м’яч у власні ворота.

За декілька хвилин Чернишов ледве не перетворився у антигероя матчу – він сфолив проти Демченко у власній штрафній, за що у ворота Кристала було призначено пенальті. Утім, постріл Волохатого потягнув Герасименко і тим самим дав надію своїм уболівальникам. Гості у першому таймі не створили достатньої кількості нагод для взяття воріт, проте був шанс у Семенини – його удар взяв Механів.

Відразу після перерви Нива отримала право на ще одне пенальті. Гра рукою у штрафній Кристала від захисника гостей і до м’яча підійшов Демчук – Герасименко вгадав напрямок польоту удару, але не врятував. 0:2.

Після голу Демчука гра пішла на зустрічних курсах. Гатала пробив – Герасименко потягнув. У відповідь херсонці пробивали зі стандартів (Барладим та Семенина). Далі Різник схибив з непоганої позиції, а Герасименко знову став на шляху після удару Гатали. У Ниви було ще два моменти, але Малащук та Проців забити не зуміли. А Херсон не втілив у гол передачу Семенини та удар Терзі з декількох метрів…

Нива (Тернопіль) — Кристал (Херсон) 2:0 (1:0)
Голи: Чернишов, 15 (автогол), Демчук, 48 (пен.)

На 20-й хвилині Волохатий (Н) не реалізував пенальті (воротар)

Нива (стартовий склад): Механів, Дворовенко, Демчук, Вовченко, Хруставка, Малащук, Демченко, Кохман, Гатала, Різник, Волохатий. Запасні: Єрмолов, Жупанського, Бідний, Зінкевич, Зінь, Кисленко, Мамешев, Мороз, Проців, Андрій Скакун, Дмитро Скакун. В.о. головного тренера: Ігор Білан.

Кристал (стартовий склад): Герасименко, Малиш, Карась, Крутін, Терзі, Бондаренко, Чернишов, Семенина, Головкін, Мартян, Барладим. Запасні: Восконян, Муравйов, Барський, Лаптєв, Клюєв, Кучер, Ольховіков, Цой, Жовтюк, Цибульський. Директор: Сергій Шевцов.