Херсонський “Кристал” розгромно поступився лідеру Першої ліги “Чорноморцю”

11 листопадаа 2020 10:02

Херсонський клуб зазнав поразки на власній арені – 0:4.

Вже на старті “південного дербі” лідер турнірної таблиці вийшов вперед. Після розіграшу кутового Лиховидько зумів у падінні переправити м’яч у ворота Кристалу.
Херсонці швидко оговтались від пропущеного м’яча і пішли до атаки. Непогано з дальної відстані пробивали Крутін та Бородай – але сфера розминулась з воротами. У гостей слід відзначити активну дію від Ковбаси, намагався здалеку поцілити і, здається, Клименко – поруч із стійкою. Ще один момент загубив Авагімян. Херсонці ж переважно діяли на контратаках, але не забували і про позиційні атаки: одна з них призвела до кутового, після якого небезпечно пробив все той ж Бородай (поруч зі стійкою).
У другому таймі херсонці провели декілька серйозних атак на ворота суперника. Запам’ятався прорив Барладима, декілка небезпечних прострілів від Семенини, але… Ще один стандарт завершився голом у ворота Герасименко. Навіс з кутового – і точний удар від Микицея. Це – 0:2.
Кристал міг повернутись до гри. Неймовірний шанс втратив Семенина. Довга передача на Барладима, фол проти нападника у штрафній – але Ігор з “точки” пробив над поперечкою…
Утім, господарі створили ще декілька небезпечних моментів. Класний шанс був у Цоя, ще один навіс від Семенини не замкнули захисники. А ось Чорноморець двічі скористався помилками у обороні Кристала – відзначились Кожушко та Граматік.
0:4 – Кристал розгромно поступається Чорноморцю.

Кристал (Херсон) – Чорноморець (Одеса) – 0:4 (0:1)
Голи: Лиховидько, 2, Микицей, 69, Кожушко, 84, Граматік, 86

На 77-й хвилині Семенина не реалізував пенальті (вище воріт)

Кристал (СТАРТ): Герасименко, Лаптєв, Малиш, Жовтюк, Крутін, Чернишов, Бородай, Цой, Семенина, Гливий, Барладим. Запасні: Восконян, Муравйов, Карась, Кучер, Барський, Цибульський, Терзі, Головкін, Мартян, Ольховіков, Бондаренко. Тренер: Роман Бальчос.

Чорноморець (СТАРТ): Підківка, Микицей, Мартиненко, Лиховидько, Мельничук, Зубейко, Хамелюк, Клименко, Ковбаса, Авагімян, Бугай. Запасні: Варакута, Граматік, Слінкін, Путря, Кожушко, Брагару, Козак, Штогрін. Головний тренер: Сергій Ковалець.