Херсонський “Кристал” у Києві поступається динамівцям

9 Вересня 2019 14:57

“Динамо” Київ – “Кристал” Херсон 6:0 (2:0)
Голи: Гармаш, 8, 65, Сідклей, 31, Соль, 58, Сидорчук, 70, Де Пена, 87

Динамо: Бущан, Кравченко, Кадірі, Шабанов, Сідклей, Сидорчук, Андрієвський, Гармаш, Де Пена, Бєсєдін,Соль Запасні: Сирота, Дмитрук, Романчук, Янаков, Сухоручко

Кристал: Сидоренко, Малиш, Лаптєв, Карась (Корякін), Мілєсін, Цой (Кірєєв), Кучер (Решетов), Бондаренко (Тишко), Мартян (Крутін), Барладим (Гливий), Апостолюк (Черкашенко)
Запасні: Курілко, Заніздра, Герасименко, Жовтюк

Експрес-огляд:
Кристалівці розпочали матч доволі впевнено, та навіть мали нагоди відзначитися, але Барладим трохи не встиг на добивання. Натомість Динамо використало стандарт і Гармаш замкнув дальню стійку після подачі зі штрафного. Другу частину першого тайму Динамо володіло відчутною перевагою та спромоглося на другий гол. Арбітри зафіксували доволі сумнівне положення поза грою у Барладима, розігравши м’яча господарі провели атаку, яку результативно завершив Сідклей.
Другий тайм пройшов за тотальної переваги киян. З заміною Цоя (Кірєєв) та Барладима (Гливий) наша команда втратила гостроту у нападі та надійність у центральній лінії поля.
Динамівці вдало раз за разом користувалися індивідуальними помилками та повільністю у прийнятті рішень гравцями Кристала. Як наслідок господарі відзначилися у воротах Владислава Сидоренко ще чотири рази.
Найкращі можливості забити у Кристала мали Черкашенко та Малиш, але їх удари не досягли цілі.
Хоч Кристал і зазнав поразки з великим рахунком, цей контрольний матч стане корисним для наших гравців, в особливості для молоді.