Міська рада проти благоустрою міста

29 Серпня 2019 11:47

«Народний контроль» постійно спостерігає, як у місті Херсон його керівництво займається чи не до займається благо устроєм та створенням нових робочих міст.
Окрім бруду, який заполонив все місто, на кожному кроці стоять, мало того що не естетичні, так ще й розміщенні з порушеннями кіоски та мафи. Причиною того є корупційні схеми наближених до мера людей. Доказом того, що працівники міської ради беруть побори з підприємців, стає вже друге засідання комісії по продовженню паспорта прив’язки для підприємців. В черговий раз комісію було перенесено з невідомих причин. Перенесено начебто на 30 серпня. Та з достовірних джерел стало відомо, що Ващук буде проводити це засідання таємно та в прихованому приміщенні, щоб журналісти не мали змоги туди потрапити та висвітлити. Так як на минулих двох комісіях, саме преса була проблемою у проведенні комісії, що можна побачити на відео.
Громадськість дивує той факт, що не естетичні та просто проблемні мафи існують собі в місті на всіх правах, бо то, вибачте, чийсь кум, брат, сват в мерії. А такі підприємства як ФОМ «Миронов», який за останні роки доказує і показує, як мають виглядати зупинні комплекси, чомусь не можуть отримати паспорт прив’язки та продовжувати прикрашати місто зручними зупинками. Такі комплекси вже маємо змогу побачити на перехресті 200 років Херсону – Карбишева та Ушакова – Куліка.

В планах розробки майбутніх зупинних комплексів планують встановлювати навіть сонячні зарядні пристрої на лавках очікування, які значно покращать життя містянам. Причина такої поведінки дуже проста, ФОП «Миронов» не хоче платити побори, а отже і з паспортом прив’язки доводиться чекати. А можливо це просто помста за зупинний комплекс напроти «Супутника», адже відомо, що ФОП «Миронов» вже довгий час судиться, та більше того виграє всі суди, які стосуються саме того комплексу.
Знаючи проблему з даним підприємцем, можемо тільки уявити собі скільки ще підприємців потерпають від незаконних дій Міської ради.
З минулого ми пам’ятаємо, як після мирної акції під житлом мера Миколаєнка, він прийняв рішення на користь громади, тож ми даємо пораду повторити дану процедуру.

Так як до цього часу він не реагує, а підтримує неправомірні чиновницькі дії. Тому треба знову організувати мирну акцію під помешканням Володимира Миколаєнка. Можливо його дружина, яка дуже « любить» такі акції під їхнім житлом, нарешті по впливає на керівника нашого міста, і він нарешті розсудливо погляне на речі, які відбуваються в стінах Міської ради!