Відкрите звернення до Президента

13 Серпня 2019 13:48

12 серпня «Громадський рух «Народний контроль» разом з громадською спілкою «Об’єднання Народного контролю України» та іншими громадськими організаціями звернулись до Президента України.
Ми в черговий раз наполягаємо в проведенні перевірки по бездіяльності правоохоронних органів Херсонської області. В травні нами була організована та проведена мирна акція під стінами Обласної Прокуратури та Головного Управління Національної поліції в Херсонській області, а 13 червня 2019 року було проведено мирну акцію вже під Генеральною прокуратурою України та Адміністрацією Президента України. На сьогоднішній день, на жаль, Генеральна прокуратура та Національна поліція на наші звернення ніяк не зреагувала. Ніяких перевірок проведено не було, тому громадськість в черговий раз звернулася до Адміністрації Президента України з вимогою провести перевірку правоохоронних органів по бездіяльності, затягуванні строків вирішення справ, кришуванні ОПГ, порушення конституційних прав людей.

Відкрите звернення до Президента

Відкрите звернення до Президента12 серпня «Громадський рух «Народний контроль» разом з громадською спілкою «Об’єднання Народного контролю України» та іншими громадськими організаціями звернулись до Президента України.Ми в черговий раз наполягаємо в проведенні перевірки по бездіяльності правоохоронних органів Херсонської області. В травні нами була організована та проведена мирна акція під стінами Обласної Прокуратури та Головного Управління Національної поліції в Херсонській області, а 13 червня 2019 року було проведено мирну акцію вже під Генеральною прокуратурою України та Адміністрацією Президента України. На сьогоднішній день, на жаль, Генеральна прокуратура та Національна поліція на наші звернення ніяк не зреагувала. Ніяких перевірок проведено не було, тому громадськість в черговий раз звернулася до Адміністрації Президента України з вимогою провести перевірку правоохоронних органів по бездіяльності, затягуванні строків вирішення справ, кришуванні ОПГ, порушення конституційних прав людей.

Posted by Народний контроль Херсон on Monday, 12 August 2019