Не здається наш корупціонер Пастух

13 Серпня 2019 13:37

 

«Громадський рух Народний контроль» разом з Громадською спілкою «Об’єднання Народного контролю України» написали звернення до Херсонського голови Державної Адміністрації, щодо незаконних дій Ігоря Пастуха в перевезеннях пасажирів. Головою ХОДА призначено перевірку вищевказаних фактів та надіслано звернення до Міністра інфраструктури Омеляна Володимира Володимировича про звільнення І.О. Пастуха з посади начальника Чорноморського міжрегіонального управління Укртрансбезпеки.

Пастух І.О. розуміючи, що скоро може буде звільнений зі своєї посади, 6 серпня 2019 року в міністерстві інфраструктури написав заяву на відпустку за 2019 рік, і в цій же заяві вказав щоб виконувати обов’язки призначили начальника відділу надання адміністративних послуг Копилову Анжеліку Сергіївну (людина Пастуха І.О.), а не його штатного заступника Шубера І.І., який був призначений на посаду декілька місяців тому. Та вже 9 серпня на засіданні сесії один з депутатів Обласної Ради озвучує звернення до Міністра інфраструктури, в якому вказана вимога від депутатів відсторонити від службових обов’язків заступника Пастуха Шуберта І.І.. Тобто Пастух І.О. не дає можливості працювати своєму штатному заступнику, який неодноразово з правоохоронними органами приймав заходи направленні привести в законне русло пасажирські перевезення в Херсонській області. Така людина, як бачимо, йому зовсім не зручна. Налагодження пасажирських перевезень йому зовсім не на руку, тому кращим способом стає призначення на тимчасове заступництво своєї довіреної людини.
Пастух І.О. продовжує вести незаконні дії на своїй займаній посаді, за допомогою «своїх людей» виносить на голосування питання, які взагалі не можуть стояти на порядку денному. Всіма силами намагається зберегти собі злачне місце до якого вже приріс, і віддавати яке зовсім не має бажання.
Натомість, депутати знаючи про резонансну справу по Пастуху, не вникаючи хто насправді є заступником, голосують «ЗА» звільнення Шубера І.І., що знову дає можливість Пастуху І.О. продовжувати вести корупційну діяльність.
« Народний контроль» просить звернути увагу та уважно вивчити діяльність Шуберта Івана Івановича. Звертаємося до Міністра інфраструктури України, виповнюючого обов’язки голови Державної служби України з безпеки на транспорті, Президента України, голови ХОДА, ні в якому разі не допустити призначення людини Пастуха Копилову Анжеліку Сергіївну до виконання обов’язків начальника Чорноморського міжрегіонального управління Укртрансбезпеки , а прислати на це місце іншу людину, для того аби можна було провести перевірку по Шуберту та вивчити зловживання Пастухом займаної посади, звільнити та привести його до кримінальної відповідальності.