Миколаєнко лобіює «Шанхай» у Херсоні

9 Серпня 2019 13:25

Херсонці, які живуть по вулиці Миру, не хочуть аби під їхніми вікнами з’явився новий магазин.

Саме з таким питанням мешканці будинку прийшли на прийом до Херсонського міського голови Володимира Миколаєнка.

В 2015 році, рішення суду щодо забудови даної земельної ділянки було скасоване. Та пройшло не так багато часу, як  ФОП Гаврилова отримує по рішенню сесії дозвіл на забудову.

Люди обурені, адже багатоповерховий будинок і без того оточений місцевим ринком, парковкою та МАФами, тепер його намагаються підперти ще одним магазином, який ще більше перекриє пішохідну, і без того вузьку, вулицю.

Миколаєнко вправно намагається грати роль актора Великого театру. Мовляв він і гадки не мав про забудову, та й взагалі про такі махінації в стінах Херсонської міської ради. І за голову хапався наш мер, і по телефону дзвонив невідомим людям, і М. Ващука відправив з перевіркою на об’єкт…Та як виявилося мер не тільки знав про рішення сесії, а й  особисто голосував ЗА рішення забудови даної ділянки. Варто наголосити на тому, що на голосуванні, саме 28-й голос Миколаєнка “за” – був вирішальним. Якби не він, забудови не було б.

Таким чином, поведінка міського голови є ні чим іншим, як лицемірством і грою на публіку. Можна з упевненістю стверджувати, що будівництво чергового МАФу є вже типовою «схемою» заробітку для В. Миколаєнка та його наближених людей.

Миколаєнку ГАНЬБА!!!