У Херсоні перевіряють автоперевізників

13 Червня 2019 08:00

У Херсоні здійснюються перевірки автоперевізників щодо дотримання вимог законодавства про автомобільний транспорт та умов укладених договорів.

Про це повідомили в управлінні транспортної, дорожньої інфраструктури та зв’язку міської ради.

Так, 4 та 7 червня фахівці  управління спільно зі співробітниками патрульної поліції та Укртрансбезпеки на зупинці громадського транспорту «Острівське шосе» перевірили роботу автобусних маршрутів 3, 8, 16, 20, 22, 35. Зокрема, було виявлено порушення схеми руху на  кількох маршрутах.  Патрульними було складено 5 протоколів. Встановили, що на напрямках 16, 20, 22 затверджені графіки руху виконуються повністю.

6 червня на зупинці «Одеська площа»  було перевірено графік роботи на маршруті №9 та проведено огляд автобусів. За результатами перевірки встановлено, що виконання розкладу руху складає 32% (замість 19 рейсів виконано лише 6).

7 червня на зупинці «Володимира Великого» перевірено графік роботи на  маршруті №16 та проведено огляд автобусів. Виконання розкладу руху  на маршруті складає 88% (14 замість 16 рейсів). Під час огляду автобусів до більшості виникли зауваження з приводу бруду у салоні та ззовні, у деяких відсутні необхідні інформаційні написи.

За результатами проведених перевірок складено акти з вимогою усунути зазначені недоліки.

На цьому тижні заплановані нові перевірки маршрутів у напрямку Гідропарку, мікрорайонів Таврійський та Житлоселище.