“Кристал-ІІ” та “Привокзалка” видали матч “камбеків” у першості Херсона

23 Травня 2019 11:19

Доки перша команда МФК «Кристал» повернулася на переможний шлях у Другій лізі, «Кристал-ІІ» продовжує виступи у Першості Херсона.

Команда сформована з вихованців херсонських футбольних шкіл під керівництвом молодого тренера Сергія Бондаренко провела 22 травня вже третій свій матч. Суперником кристалівців виступила досвідчена команда «Привокзалка», що є постійним учасником першості міста.

Гра, що відбувалася на стадіоні «Майстер-С» розпочалася за переваги господарів, якими була саме «Привокзалка». Більш досвідчені футболісти суперника володіли відчутною територіальною перевагою на перших хвилинах та частіше загострювали гру біля воріт «Кристала-ІІ». Не змусили себе чекати й голи. Два провали у захисті на правому фланзі призвели до двох виходів нападника «Привокзалки» віч-на-віч з воротарем й двічі футболіст господарів був точним зробивши перевагу своєї команди комфортною ще в першій половині першого тайму – 2:0.

Пропустивши два голи кристалівці значно активізувалися та зуміли відігратися ще до перерви. Особливо продуктивно відпрацював у ці хвилини правий фланг «Кристала-ІІ» на якому діяв Владислав Божко. Саме дві передачі Божко на Олександра Калайду стали гольовими – 2:2.

Кінцівка першої половини зустрічі повністю залишилася за кристалівцями.

Другий тайм теж розпочався за переваги «Кристала-ІІ», що зрештою призвело до третього взяття воріт. Калайда отримав розрізну передачу з глибини поля та оформив хет-трик точним ударом у кут воріт – 2:3.

Могли молоді кристалівці збільшувати перевагу, але не зуміли реалізувати цілу низку перспективних гольових нагод, серед яких був вихід віч-на-віч з воротарем і навіть влучання у штангу після сольного проходу Божко. Натомість в одній з нечисленних атак «Привокзалка» зуміла заробити та реалізувати пенальті – 3:3.

На 80 хвилині наші футболісти знову вийшли вперед. Затяжна атака завершилася влучним ударом Дмитра Бондаренко – 3:4.

Здавалося, що перемога вже у кишені «Кристала-ІІ», що продовжував атакувати великими силами. Саме така сміливість в атаці зіграла злий жарт з нашими футболістами на останніх секундах матчу. Захисники не втримали нападника «Привокзалки» після довгої верхової передачі з глибини поля і той не схибив – 4:4.

Фінальний свисток прозвучав одразу після розіграшу м’яча з центра поля.

Бойова нічия на виїзді з одним зі старожилів першості міста може вважатись за непоганий результат, але трохи прикро, що для перемоги не вистачило зовсім трохи.

Таким чином кристалівці провели у першості міста три гри та мають у своєму доробку дві нічиї («Привокзалка» 4:4, «Ротор» 5:5) та одну поразку («Фенікс» 0:4). Турнірна таблиця першості з’явиться на нашому сайті після отримання усіх результатів туру.

Наступну гру «Кристал-ІІ» проведе 24 травня (п’ятниця) о 18:00 проти команди «Схід». Матч відбудеться на стадіоні «Старт».

«Привокзалка» – «Кристал-ІІ» 4:4 (2:2)
Голи: Привокзалка, 5, Привокзалка, 14, Калайда, 25, Калайда, 38, Калайда, 55, Привокзалка, 74 (пен.), Бондаренко, 80, Привокзалка, 90+3