Херсонський “Кристал” переможець Кубка Криму-2019! [Відео]

19 Березня 2019 08:02
Кристал та Мир вдруге зустрілися у фіналі розіграшу Кубка Криму. У минулому році переможцем дуелі вийшли футболісти Миру.
Матч обіцяв бути видовищним та цікавим, але мало хто міг уявити який футбольний трилер видадуть команди.
Більш активно гру розпочали горностаївці. Масовані атаки воріт Кристала йшли одна за одною, а коли здавалося Кристал перехопив ініціативу, Денис Белоусов вивів Мир вперед скориставшись точною передачею від Бойка – 0:1.
Кристалівці вимушені були відіграватися, розпочали більшими силами йти вперед. Гливий мав чудову нагоду зрівняти рахунок, але після удару Івана м’яч влучив у поперечину та вилетів в поле. Та все ж Кристал відігрався ще до перерви. Белоусов порушив правила проти Лаптєва на лівому фланзі, Ілля Шевцов пробив зі штрафного, а рикошет від захисника дезорієнтував голкіпера 1:1.
Відразу після перерви Ілля Шевцов вивів херсонців вперед і знову відзначився зі стандарту. Ігнатьєв заробив фол біля карного майданчика номінальних гостей, а Шевцов пробив повз стінку та голкіпера – 2:1.
Тепер вже Миру потрібно було відіграватися і це зрештою горностаївцям вдасться під завісу матчу, але перед цим Кристал двічі міг збільшувати власну перевагу в рахунку. Спершу Барладим не зміг з вигідної позиції пробити воротаря суперника, а згодом влучності забракло Брижчуку. У свою чергу Кристал виручила штанга після удару Тищенка.
Встановив рівновагу в рахунку Олексій Бойко, коли до завершення матчу залишалося 5 хвилин – 2:2.
На початку першого додаткового тайму Мир вийшов вперед. Сильний простріл з правого флангу і м’яч влучивши у ногу Іллі Шевцову опинився у наших воротах – автогол – 2:3.
Не пройшло і 5 хвилин, як Ілля Шевцов виправився, втретє відзначившись у воротах Віталія Онопко. І знову зі штрафного, причому точка звідки Ілля пробивав по воротах та траєкторія удару були ідентичними першому взяттю воріт – 3:3.
Переможним для Кристала став гол Барладима. Ігнатьєв подав кутовий, м’яч зрикошетив від Кривича, а Андрій ледь помітним дотиком дезорієнтував голкіпера – 4:3.
Кристал з другої спроби перемагає у Кубку Криму!
Кращим гравцем турніру визнано Іллю Шевцова, що в кожній грі демонстрував дива техніки, раз за разом обігруючи по декілька суперників та зрештою відзначився шістьма голами.
Кристал Херсон – Мир Горностаївка 4:3 (1:1)

Голи: Белоусов, 17, Шевцов, 42, 49, 95, Бойко, 84, Шевцов (автогол), 92, Барладим, 101

Кристал: Суаіб, Малиш, Карась, Лаптєв, Меженський, Цой, Кучер (Ігнатьєв, 20), Шевцов (Корякін, 113), Брижчук (Черкашенко, 117), Барладим (Остроконь, 120), Гливий (Мартян, 63).
Запасні: Герасименко, Акімов, Жовтюк, Сарбєй
Головний тренер: Сергій Шевцов
 
Мир: Онопко, Бринько, Притиковський, Чмеленко, Белоусов (Болобан, 22), Кривич (Савченко, 114), Сорокін (Пятов, 46), Тищенко, Богданов, Бойко
Запасні: Ярошевич, Томенко, Шмиголь, Волков, Цибульський, Глущенко
Головний тренер: Олександр Сапельняк
Голи (Примітка: Використано відео ХОФФ. Перший гол Іллі Шевцова на жаль не потрапив на відео, тому використані матеріали прямого ефіру з матчу, що йшов на каналі МФК Кристал в Instagram)