До уваги херсонців! Останній день реєстрації на ЗНО-2019 25 березня

18 Березня 2019 08:01

firtka.if.ua

До кінця реєстрації для участі у зовнішньому незалежному оцінюванні  залишився тиждень (останній день реєстрації 25 березня). Про це повідомляє управління освіти міської ради.

Комплекти реєстраційних документів здобувачів освіти для проходження державної підсумкової атестації у формі ЗНО керівники закладів освіти надсилають до 18 березня 2019 року.

Для випускників поточного року пунктом реєстрації є місце їх навчання, а керівник закладу освіти несе персональну відповідальність за своєчасність здійснення реєстрації випускників та надання сформованих комплектів реєстраційних документів до Херсонського регіонального центру.

Не відкладайте реєстрацію на останні дні.

Нагадуємо, що у 2019 році пробне зовнішнє незалежне оцінювання з української мови і літератури відбудеться 16 березня, з історії України, математики, біології, географії, фізики,  хімії, а також з іноземних мов (англійської, іспанської, німецької та французької) – 23 березня.

У Херсоні здобувачі освіти випробовуватимуть свої знання на базі восьми закладів освіти (школи №1, 4, 12, 27, 41, 44, 45, 53).

Результати пробного ЗНО для осіб, які введуть свої відповіді до спеціального сервісу, буде оприлюднено на інформаційних сторінках: з української мови і літератури — 22 березня, з інших предметів — 29 березня.