Херсонці спрямували на соціальні гарантії 606 мільйонів гривень

7 Березня 2019 11:48

За два місяці цього року суб’єкти господарювання та населення Херсонської області спрямували до державних цільових фондів 606 млн. грн. єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування. У порівнянні із відповідним періодом попереднього року темп росту відрахувань ЄСВ склав 121 % або майже 107 млн. грн. у грошовому еквіваленті.

Найбільше коштів на соціальні потреби перерахували страхувальники, які перебувають на обліку в Херсонському управлінні Головного управління ДФС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі. Вони сплатили більш ніж 403 млн. грн., що становить дві третини від надходжень єдиного соціального внеску по області.

Другими за активністю наповнення бюджетів Пенсійного та соціальних фондів є платники, які перебувають на обліку в Новокаховському управлінні. Їх внесок складає 103 млн. грн. або 17 % від загального збору ЄСВ по області. Решта – майже 100 млн. грн. надійшла від страхувальників Бериславського, Великолепетиського та Генічеського управління.