Херсонський “Кристал” провів у Одесі контрольні матчі

18 Лютого 2019 10:36

Спершу на поле вийшли футболісти Чорноморця U-21 та гравці МФК Кристал котрих можна віднести до основної обойми нашої команди у чемпіонаті Другої  ліги.

Кристал у першому таймі мав кілька нагод відкрити рахунок, але двічі Ігнатьєв та одного разу Гливий так і не досягли успіху.

У Другому таймі вже господарі могли змінити цифри на табло. В одному з моментів воротар Кристал відбив удар в притул,а в іншому м’яч пройшов поруч зі стійкою. В результаті безгольова та загалом закономірна нічия.

Чорноморець Одеса U-21 – МФК Кристал Херсон 0:0

«Черноморець»: Даскаліца (Варакута, 46), Калитов, Войтиховський, Велєв, Гейко, Граматик, «перегляд» (Вдовиченко, 71), Тітаєвський (Плачков, 83), Примаков (Шонія, 78), Прилепа, Плохотнюк (Долгов, 46).
Тренер — Альберт Ковалєв.

«Кристал»: «перегляд» («перегляд» 73), Малиш, Михайленко, Корякін, Лаптєв, Цой, Кучер, Ігнатьєв, Барладим, Гливий, Мартян.

Тренер — Сергій Шевцов.

По завершені першого матчу на поле вийшли Чорноморець U-19 та футболісти МФК Кристал, які впродовж сезону мали небагато ігрової практики, посилені Микитою Карасем та Антоном Брижчуком. Крім того у цьому матчі у складі Кристала були вихованці ДЮСШ «Херсон» (Сазонов, Машков, Прокопець, Таратута). Саме з цією школою співпрацює МФК Кристал.

Початок матчу залишився за гравцями Чорноморця, вони створювали багато гострих моментів біля воріт Кристала з якими наші захисники разом з голкіпером  певний час справлялися, але зрештою один з провалів у захисті призвів до гола Гулеватого на 20 хвилині. Взяття власних воріт змусило кристалівців більш активно йти вперед та як результат рахунок було зрівняно. Брижчук заробив штрафний удар біля лінії карного майданчика одеситів, а Карась влучно пробив повз стінку в нижній лівий кут воріт – 1:1. Решта першого тайму також пройшла  за переваги Кристала.

А от у другому господарі значно додали та створили цілу низку небезпечних моментів біля воріт нашої команди. В одному з таких моментів Черкашенко штовхнув суперника у власному карному майданчику. Арбітр без вагань призначив пенальті, який реалізував Ратушняк, тим самим встановивши остаточний рахунок матчу. В матчі встигли взяти участь усі вихованці ДЮСШ «Херсон», що вирушили на матч разом із Кристалом.

Чорноморець Одеса U-19 – МФК Кристал Херсон 2:1
Голи: Гулеватий (20), Ратушняк (65 пен.) — Карась (30).

«Чорноморець»: Деменчук (Стефанов, 46), Клименко, «перегляд», Гулеватий, Цуркан, Ратушняк, Іваник, Чернишев, Дохина, «перегляд», Смароков.

На заміну вийшли: Мораренко, Домарацький, Урум, Полевий, Плачков, Городенко, Храновський.

Тренер — Олександр Горобець.

«Кристал»: «перегляд» («перегляд», 68), Карась, Акімов (Таратула-ДЮСШ, 83), Меженський, Остроконь, Магомедов (Прокопець-ДЮСШ, 86), Черкашенко, Брыжчук, Сарбей (Сазонов-ДЮСШ, 83), «перегляд» (Машков-ДЮСШ, 75), «перегляд».

Тренер — Сергій Шевцов.