Херсонський “Кристал” на виїзді перемагає “Гірник” [Відео]

8 Лютого 2019 13:31

Контрольний матч Кристала та Гірника був цікавий передусім тим, що суперники знаходяться у трійці лідерів Чемпіонату України серед команд Другої ліги.

Матч розпочався з територіальної переваги господарів. Гірники більше контролювали м’яч, але по справжньому небезпечних моментів біля воріт Кристала не створювали. Поступово наші футболісти перехопили ігрову ініціативу та створили декілька непоганих моментів в атаці. Спочатку вище воріт пробив Павло Сарбєй, що розпочав цей матч у стартовому складі, а трохи згодом міг відзначатися Михайленко, але захисники в останній момент заблокували удар Віталія і м’яч вийшов на кутовий. Саме після подачі цього кутового (Цой) ударом головою в падінні Микола Жовтюк відкрив рахунок.

Зазначимо, що в цьому матчі пара центральних захисників Жовтюк – Малиш зіграла дуже надійно і тільки у кінцівці зустрічі гірники почали створювати реальні нагоди для взяття воріт Кристала.

Другий тайм як і перший розпочався з активності господарів. Кристал у ці хвилини вдало захищався та намагався використовувати контратаки. В одній з  таких атак Барладим протягнув м’яча через пів поля та віддав у центр на Брижчука котрий обігравши захисника опинився на вигідній позиції перед воротами. На жаль Антон пробив значно вище воріт втративши нагоду подвоїти рахунок. Останні п’ятнадцять хвилин залишилися за Гірником. Господарі поля мали декілька чудових можливостей зрівняти рахунок. Спершу Яровой вийшов віч-на-віч з воротарем Кристала, але пробив останньому у руки, а згодом все той же Яровой з близької відстані пробивав під поперечину та й з цієї дуелі переможцем вийшов наш голкіпер.

Останнє слово вже ж залишилося за херсонцями. В черговій контратаці Артем Остроконь після передачі від Барладима відправив круглого у сітку, але арбітр скасував взяття воріт через доволі сумнівний (як видно з відеозапису) офсайд.

Наступний контрольний матч кристалівці зіграють 15 лютого в Одесі проти Чорноморця U-21. Час і місце проведення зустрічі уточнюється.

Гірник Кривий Ріг – МФК Кристал Херсон 0:1 (0:1)
Гол: Жовтюк, 40

Кристал: Гравець на перегляді (Гравець на перегляді, 46), Корякін, Малиш, Жовтюк, Меженський (Лаптєв, 59), Михайленко, Цой (Остроконь, 46), Барладим, Брижчук (Черкашенко, 70), Мартян (Акімов, 84), Сарбєй (Гливий, 73).

Запасні: Карсь, Ігнатьєв.

Гірник: Гравець на перегляді (Попчук, 70), Заіменко, Голуб, Сокол, Григорик, Пограничний (Сінчіков, 68), Бука, Яровой,  Сантрапинських (Гравець на перегляді, 59), Сахнюк (Прутян, 46), Прялкін, 70.
Запасні: Гравець на перегляді, Черниш, Заєць, Олійник, Кобилинський.

Переможний гол Жовтюка

Огляд

Повний матч