До уваги херсонських старшокласників! Визначено дати проведення ЗНО-2019

7 Лютого 2019 08:06

firtka.if.ua

5 лютого 2019 року розпочато реєстрацію для участі у зовнішньому незалежному оцінюванні. Реєстрація триватиме до 25 березня 2019 року.

Основна сесія зовнішнього оцінювання розпочнеться 21 травня проведенням тесту з математики, 23 травня відбудеться тестування з обов’язкового для всіх випускників української мови та літератури. Основна сесія зовнішнього незалежного оцінювання завершиться 13 червня тестом з хімії.

У період з 14 по 25 червня учасники тестування дізнаються про офіційні результати, отримані за здачу тестів, на своїх офіційних сторінках. В цей же день закладам освіти будуть відправлені відомості з результатами державної підсумкової атестації їх випускників.

У 2019 року кожен зареєстрований учасник зовнішнього незалежного оцінювання матиме право скласти тести не більше ніж з чотирьох навчальних предметів. Загалом зовнішнє незалежне оцінювання відбуватиметься з одинадцяти навчальних предметів.

Результати зовнішнього оцінювання з трьох навчальних предметів будуть зараховані як результати державної підсумкової атестації за рівень повної загальної середньої освіти. До переліку предметів, які будуть зараховані як результати ДПА включені тести ЗНО з української мови та літератури (частина тесту з української мови), математики або історії України (частина тесту періоду ХХ – початку XXI століття), а також одному з навчальних предметів за вибором випускника: історії України, математики, біології, географії, фізики, хімії, англійської, іспанської, німецької або французької мов.

Учням, які оберуть для проходження державної підсумкової атестації іноземну мову, результат за ЗНО буде зараховано як результат за ДПА (за шкалою 1–12 балів), залежно від рівня, на якому вони цю мову вивчали.

Отримати додаткову інформацію можна за телефоном (0552) 35-35-69 або на сайті Херсонського РЦОЯО тут.