Як Херсон святкуватиме Новий рік

19 Грудня 2018 08:04

Головну ялинку, Різдвяну Шопку та Резиденцію Святого Миколая у Херсоні відкриють у четвер, 20 грудня о 16:00 на площі біля ККЗ “Україна”.

Цим у місті розпочнуть святкування Нового року та Різдва Христового.

На херсонців також чекають інші святкові заходи:

З 17 по 28 грудня у ККЗ “Ювілейний” – новорічна шоу-програма «Новорічні витівки Баби Яги» та дискотеки для шкіл міста.

19, 20, 21 та 27 грудня у Обласному краєзнавчому музеї – інтерактивні розважальні заходи «Зимові свята з різдвяним пирогом».

Із 19 грудня по 8 січня – новорічні вистави для дітей в обласному академічному музично-драматичному театрі ім. М. Куліша та обласному академічному театрі ляльок.

Із 19 грудня в обласному художньому музеї – День відкритих дверей, міні-виставки на різдвяну тематику та музейні уроки «Від Святого Миколая до Санта Клауса: історії та традиції», «Різдвяна листівка».

19 грудня біля Свято-Троїцького храму відкриття новорічної ялинки Корабельного району.

19 грудня біля ТРЦ “Плаза” о 14:00 відкриття новорічної ялинки Суворовського району.

19 грудня о 10:00 у ТРЦ “Фабрика” – День опікуна Дніпровського району “Святий Миколай дарує радість”.

Із 20 грудня по 14 січня у КП “Кінотеатр “Шумен” – святкові заходи для ветеранів війни та праці, дітей пільгових категорій та сімей, які опинилися в складних життєвих обставинах.

21 грудня о 16:00 в Обласному палаці молоді та студентів – святковий вогник для ветеранів Дніпровського району.

21 грудня у Школі мистецтв №1, бібліотеці-філії №4 – презентація новорічної виставки малюнків “Срібні етюди”.

21 грудня о 16:00 у галереї “Синій кит” – відкриття новорічної виставки «Різдвяна казка» вихованців навчально-естетичного комплексу «Художня школа» − учасників Міжнародного конкурсу «Ілюстрація до народної казки».

24 грудня об 11:00 у Молодіжному християнському центрі “Велике доручення” – новорічне свято для дітей пільгових категорій.

25 грудня о 12:30 у католицькому Храмі Святого Серця Іісуса – святковий концерт з нагоди відзначення Католицького Різдва.

27 грудня у Джамп Парку ТРЦ “фабрика – святковий Новий рік для дітей пільгових категорій.

Новорічну ніч Херсон святкує цього року на площі біля ККЗ “Україна”.

12 січня о 12:00 на площі біля ККЗ “Україна”  свято за народними траиціями та ярмарок майстрів декоративно-ужиткового мистецтва “Щедрий вечір, добрий вечір”.

14 січня о 14:00 у Херсонському обласному академчному музично-драматичному театрі ім.Миколи Куліша – гала-концерт, нагородження переможців та учасників фестивалю «Острів Різдва».

19 січня з 11:00 до 14:00 відбудеться хресна хода від храму Св. Олександри до Набережної по просп.Ушакова (біля пам’ятника Першим корабелам) до Свята Богоявлення.