Херсонський «Дніпро» вдома здолав МХК «Динамо»

19 листопадаа 2018 11:07

Обидві шайби херсонці закинули в першому періоді

У Херсоні відбувся другий матч 17 туру чемпіонату України з хокею – чемпіонату Української хокейної ліги між «Дніпром» і МХК «Динамо».

Перший період команди провели фактично нарівні, і тут варто відзначити досить впевнену гру хокеїстів харківського клубу, які дійсно показали, що готові кусатися в матчах проти лідерів чемпіонату.

Однак, на табло відобразилося зовсім інше – спочатку Іван Золотухін відкрив рахунок в поєдинку. а потім капітан «Дніпра» Микола Коляда на останній хвилині періоду відправив другу шайбу в ворота Тимура Мамедова.

У другому періоді перевагою явно володіла херсонська команда, яка не скупилася на небезпечні випади на ворота супротивника. “Динамівці”, в свою чергу, могли тільки зрідка відповідати опонентові з Херсона, але все ж атаки на ворота Олега Петрова були не менш гострими.

За таким же сценарієм клуби провели і заключний відрізок зустрічі – харків’яни всіма силами намагалися відіграти пропущені шайби, а херсонці впевнено стримували цей натиск противника. Однак, що другий, що третій періоди закінчилися без закинутих шайб і на табло зберігся рахунок, встановлений ще в першій двадцятихвилинці.

«Дніпро» – МХК «Динамо» 2:0 (2:0, 0:0, 0:0)

Шайби: 1:0 Золотухін (Мацейко), 10:32; 2:0 Коляда (Жвачкін, Бондаренко), 19:02.

Дніпро: Петров (Сурканов); Декало – Шулешов, Афанасьєв – Матусевич, Пугачов – Шпак, Будько – Кругляков; Янішевський (А) – Коляда (К) – Болдирєв, Золотухін – Мацейко – Жвачкін (А), Коваленко – Сірченко – Бондаренко, Тимченко – Брага – Найдьонов.

МХК Динамо: Мамедов (Гурко); Жовнір – Дегтярьов, Матвієнко (А) – Наливайко, Лісін – Бабчук, Шматько ; Кобіков – Ромащенко (К) – Олійник, Худяков – Максименко (А) – Колядинський, Сиротенко – Халін – Скребела, Праведний

Джерело: Сайт УХЛ