Як зробити внесок на підтримку політичної партії «Громадський рух Миколи Томенка «Рідна країна»

8 листопадаа 2018 11:30

В жовтневому випуску газети  «Рідна країна» ми закликали небайдужих громадян, які поділяють світоглядні цінності нашої  політичної сили, підтримати Політичну партію «Громадський рух Миколи Томенка «Рідна країна».

Щиро вдячні всім, хто відгукнувся, зробивши внесок  на підтримку нашої  партії.

Водночас нагадуємо, що внесок на підтримку політичної партії здійснюється винятково за встановленою законодавством процедурою. Якщо такі вимоги порушено, внесок повертають до Державного Бюджету України.

Просимо звернути увагу: 

  1. Статтею 15 Закону України «Про політичні партії в Україні» встановлені обмеження у здійсненні внесків на підтримку політичних партій, тож слід уважно ознайомитись із цією нормою Закону.
  2. Кошти на підтримку політичної партії необхідно вносити винятково через установи банку України чи відділення зв’язку.
  3. Під час здійснення внеску до банківської установи чи відділення зв’язку подається письмова заява про відсутність обставин, передбачених частинами першою – третьою ст. 15 Закону України «Про політичні партії в Україні», наявність яких є підставою для відмови у прийнятті грошового внеску. Форми заяв затверджені рішенням Національного агентства з питань запобігання корупції №7 від 02.06.2016. Ознайомитися з ними та роздрукувати бланки заяв можна за посиланням:  http://zakon0.rada.gov.ua/laws/show/z0902-16.
  4. Вносячи кошти, необхідно ОБОВ’ЯЗКОВО вказати прізвище, ім’я та по-батькові, ідентифікаційний код та адресу платника (для фізичних осіб) або назву, код ЄДРПОУ та адресу підприємства (для юридичних осіб). Інакше партія не зможе ідентифікувати особу, яка здійснила внесок, і змушена буде або повернути кошти платникові, або ж перерахувати їх до державного бюджету.

Просимо відповідально та з розумінням поставитися до процедури перерахування внеску на підтримку політичної партії та дотримуватися встановленого законодавством порядку внесення коштів.

Реквізити для здійснення внеску на підтримку Політичної партії «Громадський рух Миколи Томенка «Рідна країна»:

Отримувач:

Політична партія «Громадський рух Миколи Томенка «Рідна країна»;

Код ЄДРПОУ 39778276;

р/р 26009542341 в АТ «Райффайзен Банк АВАЛЬ», МФО 380805.

Призначення платежу:

Внесок на підтримку політичної партії