Херсонські роботодавці оформили 17850 найманих працівників

8 листопадаа 2018 12:32

www.gazeta.lviv.ua

Тільки протягом вересня жовтня 2018 р. повідомлення про прийняття на роботу 17850 найманих працівників у порядку, визначеному Кабінетом Міністрів України,  подали 5919 роботодавців Херсонщини.

За інформацією спеціалістів управління обслуговування платників податків Головного управління ДФС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі в області відстежуються позитивна динаміка легалізації трудових відносин. Так, протягом жовтня 2018 р. до органів фіскальної служби області надійшла інформація про працевлаштування 9460 найманих працівників, що на 1070 офіційно оформлених осіб більше, ніж у вересні поточного року.

Роботодавці Херсонщини! З 5 жовтня 2018 року, відповідно затвердженого спільного графіку перевірок, спеціалісти Головного управління ДФС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі приймають участь у комплексних заходах, спрямованих на детінізацію зайнятості доходів населення на Херсонщині. До категорії ризику потрапляють підприємства громадського харчування, роздрібної торгівлі, зокрема, торгівлі електронною та побутовою технікою, у яких  оформлені трудові відносини з одним найманим працівником або наймані працівники взагалі відсутні. Вчасно оформлюйте найманих працівників – гарантуйте їм надійне пенсійне забезпечення та соціальний захист!