Сергій Шевцов про матч херсонського “Кристала” проти ФК “Реал Фарма”

24 Жовтня 2018 10:04

Виконуючий обовязки головного тренера та директор МФК Кристал поділився своїми враженнями від виїзного матчу 14 туру проти ФК Реал Фарма, що відбувся в Одесі у минулу суботу (20 жовтня)

– Сергію Анатолійовичу, що можете сказати про матч в Одесі?

– Перед матчем у нас були значні кадрові втрати. Вже певний час лікується Сергій Цой, травму на тренуванні отримав Ілля Шевцов. Знов таки через пошкодження не могли розраховувати на Віталія Михайленко, а Володимир Кучер також почував себе не дуже добре, хоч і вийшов на поле. За таких умов довелося перетасовувати склад. Саме тому у стартовому складі вийшов Іван Гливий, що майже не тренувався останні два тижні через травму. Так само, як і Данило Черкашенко, який перебував у лазареті ще довше. Звісно вони були не в оптимальній формі, це відчувалося особливо у завершальній стадії атак.

Тим не менш, ми цілковито контролювали гру. На жаль, арбітр відмінив наш абсолютно заслужений та справедливий гол. Потім супернику в одній із нечисленних атак вдалося забити. Та зрештою, проявили характер, вирвавши перемогу. Це вже другий матч поспіль коли команда проявляє характер здобуваючи перемогу на останніх хвилинах.