Херсонський “Кристал” здобуває вольову перемогу в Одесі! [Відео]

22 Жовтня 2018 10:51

Кристал вирушив на матч з Реал Фарма у якості одного з лідерів чемпіонату, але враховуючи вагомі кадрові втрати у складі зелено-синіх та статистику одеситів на власному полі в обох команд шанси були рівні. Не змогли в цьому матчі допомогти Кристалу — Сергій Цой, Віталій Михайленко та Ілля Шевцов, що зазнав пошкодження на тренуванні в четвер. Втрату Іллі можна вважати найбільш вагомою, адже саме через нього останнім часом конструювались ледь не всі атакувальні дії нашої команди.

З самого початку матчу Кристал взяв м’яча під власний контроль, а одесити грали другим номером. Всю першу половину зустрічі перевага у володінні м’ячем була тотальною на користь нашої команди. Сергій Шевцов зробив ставку на швидкі переведення “круглого” з флангу на фланг, що примушувало суперника більше рухатися та відповідно виснажувало. На жаль всі подачі з флангу не вдавалося завершити влучним ударом. У свою чергу футболісти Реал Фарма за всю першу половину матчу так і не створили жодного небезпечного моменту біля воріт Крюкова.

Другий тайм розпочався за схожим сценарієм. Кристал повністю контролював гру та зрештою забив. Карась з правої ноги виконав подачу до штрафного майданчика, Малиш поборовся з захисником в результаті чого м’яч опинився у Мартяна який випередив голкіпера. Але… було піднято прапорець бокового арбітра… Дуже сумнівне рішення. По-перше, Віктор у момент передачі перебував на одній лінії з захисником. По-друге, м’яч до нашого нападника дійшов після дотику захисника господарів.

Наступний шанс відкрити рахунок мав Брижчук. Отримавши довгу передачу від Малиша, Антон у боротьбі з захисником та воротарем зумів пробити по воротах, але м’яч з самої лінії воріт зумів вибити Олександр Бичков.

А на 67 хвилині господарі, що не створили до цього жодного небезпечного моменту несподівано забили. Кучер віддав неточну передачу на Ігнатьєва у центрі поля, послідував довгий перевід на правий фланг на Костянтина Злєпко, який обігравши Миколу Жовтюка влучно пробив у ближній кут — 1:0.

Після пропущеного гола кристалівці дещо знітилися і господарям навіть вдалося провести декілька перспективних атак, які не завершилися нічим. Зрештою в останні 10 хвилин наша команда влаштувала справжню навалу на ворота Івана Богдана, що й стало запорукою успіху. На 87 хвилині відзначився Андрій Барладим, що виборов м’яча у боротьбі з воротарем. Передачу у цьому епізоді відав Микита Карась, причому дуже схожу за виконанням у випадку з скасованим голом Мартяна — 1:1.
Перемогу нашій команді приніс Микола Жовтюк, що вже не вперше у цьому сезоні стає для Кристала справжнім рятівником. У середині поля Ігнатьєв заробив право на штрафний удар та сам зрештою його виконав. Подачу намагався перервати захисник фармацевтів, але тільки спрямував “круглого” до воротарського майданчика власної команди де вже чатував Жовтюк ударом головою вразивши ціль — 1:2. Йшла 91 хвилина матчу.

Кристал заслужено перемагає та виходить на “чисте” друге місце у турнірній таблиці на 2 очки випереджаючи Гірник. У наступному турі суперником нашої команди будуть саме криворіжці. Матч відбудеться на стадіоні Кристал, 27 жовтня о 14:00.

Реал Фарма Одеса – МФК Кристал Херсон 1:2 (0:0)
Злєпко Костянтин 67’, Барладим Андрій 87’, Жовтюк Микола 90+1’.
 
Реал Фарма: Богдан, Нахаба, Тишкул, Дмітрієв, Хамільтон-Ролінгс (Злепко, 62), Ігуменов, Лиховидов А (Бичков, 59), Єрмаков, Лиховидов М (Опря, 29), Філіппов, Захарченко (Задойко, 73, Костюк, 30+3) .
Запасні: Гергіца, Колесніков.
 
Кристал: Крюков, Жовтюк, Карась, Меженський (Остроконь, 68), Лаптєв, Малиш, Ігнатьєв, Барладим, Гливий (Кучер, 46), Брижчук (Черкашенко, 85), Мартян.
Запасні: Бурла, Сарбєй, Михайленко, Акімов.
 
Попередження: Захарченко, 15, Тишкул, 49, Дмітрієв, 85, Меженский, 60, Черкашенко, 88, Ігнатьєв, 90, Гливий, 90+1.
ОГЛЯД
https://www.youtube.com/watch?v=tSg1RfBdBXA
МАТЧ
https://www.youtube.com/watch?time_continue=4752&v=eFFfUAgwC5U