МХК «Динамо» вдома поступається херсонському «Дніпру»

7 Жовтня 2018 15:30

Херсонський клуб з дублем Микити Коваленка обіграв харків’ян

Сьомий тур чемпіонату України – чемпіонату Української хокейної ліги стартував у Харкові, де місцеве МХК «Динамо» приймало лідера турнірної таблиці «Дніпро».

Сходу зустрічі херсонці заволоділи ігровою перевагою і фактично відразу розпечатали Тимура Мамедова – на четвертій хвилині Микита Коваленко добре відіграв на добиванні після кидка Івана Золотухіна, а на середині періоду Микита Макарицький збільшив рахунок на табло, зробивши рахунок 0:2 на користь «Дніпра»

МХК «Динамо» в свою чергу, змогло тільки змусити понервувати голкіпера команди супротивника, але до гольових результатів свої атаки підопічні Олександра Сеуканда так і не довели.

І тільки в другій двадцятихвилинці у відповідь на шайбу Микити Коваленка, який таким чином оформив дубль, Микита Олійник зміг пробити Олега Петрова і скоротити відставання між командами. У другому періоді помітно активізувалися харків’яни, але все ж їх помилки знову і знову приводили до небезпечних моментів біля воріт Тимура Мамедова.

У заключному періоді херсонська команда тільки нарощувала свій пресинг, що відбилося і на табло – Роман Мацейко закинув четверту шайбу в ворота Тимура Мамедова, встановивши остаточний рахунок 1:4. Команда Олександра Сеуканда хоч і намагалася відігратися, але ще раз прошити Олега Петрова у них так і не вдалося.

Завтра, 7 жовтня, сьомий тур УХЛ своїми зустрічами продовжать о 13:30 «Крижані Вовки» і «Кременчук», а потім о 18:30 «Донбас» зустрінеться з «Білим Барсом».

МХК «Динамо» – «Дніпро» 1:4 (0:2, 1:1, 0:1)

Шайби: 0:1 Коваленко (Жвачкін, Золотухін), 4:15; 0:2 Макарицький (Пугачов, Мацейко), 7:47; 0:3 Коваленко (Жвачкін, Пугачов), 23:58; 1:3 Олійник (Ромащенко, Дегтярьов – більш.), 25:37; 1:4 Мацейко (Брага, Макаріцкій), 56:09.

МХК «Динамо»: Мамедов (Гурко); Лісін – Дегтярьов, Матвієнко – Шматько, Піддубний – Хохлов, Пойманов – Бабчук; Максименко – Ромащенко – Олійник, Мартишко – Кобіков – Скребела, Худяков – Халін – Сиротенко, Гайдамака – Праведний – Колядинський.

«Дніпро»: Петров (Сурканов); Білоусов – Декало, Пугачов – Афанасьєв, Шпак – Сірченко, Матусевич – Будько; Бондаренко – Коляда – Янішевський, Золотухін – Коваленко – Жвачкін, Брага – Мацейко – Макарицький, Тимченко – Найдьонов – Целогородцев.

Джерело: Сайт УХЛ