Гравець херсонського “Кристала” Владислав Ігнатьєв – герой туру у другій лізі!

18 Вересня 2018 11:12

За версією Sport Arena та ПФЛ героєм 9 туру у другій лізі став гравець МФК Кристал Херсон – Владислав Ігнатьєв.

sportarena.com:

Поразку в обласному дербі з Енергією Кристал пережив настільки болюче, що після цієї гри в відставку був відправлений Олександр Овчинніков – директор клубу Сергій Шевцов взяв управління в свої руки. А між тим у матчі із запорізьким Металургом Кристал навряд чи міг вважатися фаворитом – херсонський клуб комплектувався місцевими вихованцями та гравцями, які виявилися без команд, а от Металург підбирав склад із досвідчених футболістів, які пограли на вищому рівні. І при цьому суттєво оновив команду, яка після аматорського рівня перейшла на професіональний. 

Одним із тих, хто опинився поза складом запоріжців, був і вихованець херсонського футболу Ігнатьєв. Він після Металурга перейшов якраз у Кристал. Пережив різні ігрові відрізки – пошкодження, ротацію, високу конкуренцію. В матчі проти колишніх одноклубників отримав шанс проявити себе і в складі блискучої групи атаки з Гливим, Шевцовим-молодшим та Барладимом просто-таки розметав суперників. 

Саме Владислав відкрив рахунок, після тонкої передачі Іллі Шевцова опинившись перед воротарем та холоднокровно пробивши повз нього з лівої ноги. Він же на початку другого тайму забив третій м’яч дальнім ударом. Плідно відпрацював у центрі поля, активно комбінував та за тактичною задумкою часто опинявся навіть вище за центрфорварда, таким чином протискуючи та розтягуючи захист суперників. 

Герой 9-го туру Другої ліги 2018/2019 ПФЛ та SportArena.com

46 матчів, 10 голів на професіональному рівні
20 років. Центральний півзахисник

  • відкрив лік голам за Кристал, забивши відразу двічі
  • оформив дубль у матчі проти колишніх одноклубників
  • допоміг херсонцям розгромити запорізький Металург

Юний різноплановий півзахисник давно на радарах у великих клубів. Побував у юнацьких складах Шахтаря, Динамо та Чорноморця. Навіть встиг дебютувати у Прем’єр-лізі в складі запорізького Металурга. Побував у ФК Луцьк на аматорському рівні, у чемпіонаті ААФУ грав за відроджений Металург, посприявши становленню колективу. 

Цього літа повернувся в рідне місто після шести років у клубах вищого рівня амбіцій. І ця подія дуже важлива як для самого футболіста, так і для Кристалу. Вони повинні допомогти одне одному – Ігнатьєв клубу в вирішенні турнірних завдань, Кристал своєму вихованцеві – в здобутті ігрової практики, підвищенні майстерності та перезавантаженні кар’єри. 

Такі матчі, як цей – плацдарм для майбутнього. Владислав робить заявку на майбутні успіхи й не має права зупинятися на досягнутому.

Посилання на матеріал: https://sportarena.com/football/ukraina-vtoraya-liga/svij-sered-svoyih-ignatyev-geroj-9-go-turu-drugoyi/