Як перелаштувати організм на осінь – ці поради вам знадобляться

3 Вересня 2018 09:25
Корисні поради для осені / 24 Канал

Корисні поради для осені / 24 Канал

З приходом осені, змінюється не лише погода за вікном, змінюється також наш настрій та потреби організму. Тож він потребує такого собі “переналаштування”.

Адаптувати організм до нового сезону допоможуть кілька порад.

Не потурайте всім забаганкам організму

З приходом холоду нас починає “тягнути” на шкідливу їжу. Однак, піддаватись цим покликам не можна. Слідкуйте за своїм раціоном – правильно розподіляйте продукти харчування.

724399_1518736

Зміцнюйте організм

Восени наше тіло особливо вразливе до вірусів та інших недуг. Тож регулярно додавайте в раціон продукти з вітаміном С, щоб зміцнити імунітет.

Добре висипайтесь

Восени наш організм потребує більше сну. Це знову ж таки пов’язане з виснаженням, тож змініть свій графік так, щоб ви могли нормально висипатись.

Відновіть фізичні навантаження

Влітку ми дуже багато гуляємо. Однак, восени нас більше тягне до сидячого способу життя. Тому саме час записатись у спортзал, щоб підтримувати свої м’язи у тонусі.

Очистіть організм

Правильне харчування та детокс мають стати невід’ємними елементами вашого осіннього життя. Адже зашлакований організм – ідеальне місце для вірусів та бактерій.

Аромотерапія

І на останок ця приємна процедура, яка не лише розслабить організм, а й підвищить його захисні властивості. Так, найефективнішими будуть аромати бергамоту, ромашки, лаванди, лимона і апельсина, пачулі, ванілі і іланг-ілангу. А от зняти втому допоможуть бергамот і базилік.

Джерело: 24 канал