Бананова дієта: смачно і ефективно

9 Серпня 2018 09:50

Як швидко схуднути і позбутися від жиру в області живота? Тобі в допомогу смачна триденна бананова дієта!

zdorovia.com.ua

zdorovia.com.ua

Банан складається з жирів, білків і вуглеводів. Він містить крохмаль, клітковину, неорганічні речовини: кальцій, магній, цинк, сірка, залізо, кремній, хлор, пектин, вітаміни А, С, Е, В, а так само глюкоза і сахароза.

Люди, які вживають даний фрукт в їжу не тільки стрункі, але і розумні – банан містить 27 міліграм фосфору!

Першим застосовувати триденну бананову дієту для схуднення запропонував дієтолог Британської олімпійської асоціації Джейн Гріффін, і тепер ця дієта кочує з країни в країну, залишаючи за собою тисячі задоволених схудлих жінок.

Розрахована ця бананова дієта для схуднення на 3 дні, – за цей час можна скинути 2,5-3 кілограми зайвої ваги.

За весь день ти можеш дозволити собі з’їсти 3 банани і випити 3 склянки нежирного молока. Кількість продуктів потрібно розділити на стільки прийомів, скільки разів ти звикла харчуватися за добу. З цих продуктів можна приготувати коктейль або йогурт.

Дозволяється вживання води і зеленого чаю. Цукор заборонений, але можна застосовувати цукрозамінники. Якщо ти маєш непереносимість або алергію на молоко, то воно легко замінюється кефіром 1% -ї жирності.

Ця розвантажувальна бананова дієта для схуднення переноситься досить легко, так як банани ситні і приємні на смак. Молоко не тільки робить дієту ще ситніше, але і додає в раціон необхідні білки, мінеральні речовини і вітаміни.

Головне пам’ятай – не можна дотримуватися бананової дієти більше трьох днів. Це може загрожувати небезпекою для здоров’я.

Перед початком дієти потрібно проконсультуватися з лікарем. Цю дієту для схуднення протипоказано призначати при хронічних захворюваннях кишечника або шлунка і при непереносимості продукту.

Варто застосовувати бананову дієту тільки як розвантажувальні дні, наприклад, коли тобі потрібно добре виглядати на будь-якому заході.

Щоб бананова дієта для схуднення стала результативною – ретельно вибирай фрукти!

Не вживай недостиглі банани, в них міститься нерозчинний крохмаль, який не перетравлюється, і в кишечнику можуть накопичуватися гази.

Не замінюй свіжі фрукти сушеними – вони в п’ять разів калорійніші! Перед вживанням гарненько очищуй банани, знімай з них всі білі нитки, повинна залишитися тільки м’якоть.