У Скадовську виступлять найкращі вокалісти дитячого фестивалю «Чорноморські Ігри»-2018

25 Липня 2018 08:10

З 27 по 29 липня в курортному місті Скадовськ на Херсонщині відбудеться XVI Всеукраїнський благодійний дитячий фестиваль «Чорноморські Ігри». 27 липня учасники конкурсу змагатимуться у півфіналі, 28 липня — фінал, а 29 — боротьба за Гран-прі та гала-концерт.

Цьогоріч на вокальний конкурс зареєструвалися 563 конкурсанти. Після двох відбіркових турів до півфіналу пройшли 50 вокалістів та вокальних груп від 6 до 16 років. Програма фестивалю передбачає багато активностей для дітей: зокрема, розважальні програми, тематичні вечірки, екскурсії та інші заходи.

«Найбільше емоцій ми отримуємо саме на фестивалі «Чорноморські Ігри», — говорить засновник фестивалю Микола БАГРАЄВ. — Адже коли на сцені виступають талановиті діти, позитивні емоції просто переповнюють. Приємно, що діти вірять у свої сили, а також у фестиваль «Чорноморські Ігри». Важливо наполегливо працювати, набиратися досвіду, знайти свою пісню і свого продюсера. Усім конкурсантам без винятку я бажаю перемоги та приємних вражень від фестивалю».

Оцінювати виступи учасників буде журі, до складу якого увійшли відомі фахівці музичної індустрії — композитор Руслан Квінта, народний артист України Олександр Пономарьов, директор музичної школи А+ Альона Савінова, генеральний продюсер каналу М1 Натела Чхартішвілі-Зацаринна, продюсер Олена Мозгова та інші. На фінал завітають учасники і переможці «Чорноморських Ігор» минулих років Тіна Кароль, Настя Каменських, Надя Дорофєєва, а також зіркові гості Оля Цибульська, Артем Пивоваров, Ліза Волощенко.

ДОВІДКА «Дня»

«Чорноморські Ігри» — найпрестижніший дитячий фестиваль на території України. У фестивалі беруть участь талановиті діти з усіх куточків України віком від 6 до 16 років. Понад 3 тисяч дітей, що відпочивають у Скадовську, задіяні у різноманітних конкурсах, карнавалі та супутніх заходах фестивалю. Щоденно більш ніж 20 тисяч глядачів відвідують фінальні заходи головної сцени «Чорноморських Ігор». Фестиваль дає можливість талановитим дітям відчути себе справжніми артистами, надаючи їм для виступів професійне сценічне обладнання, чудові призи та подарунки.

Іван АНТИПЕНКО, «День», Херсон, фото автора