Головний тренер МФК “Кристал Херсон” поділився планами щодо підготовки команди до чемпіонату України

3 Липня 2018 14:25

Головний тренер МФК Кристал Херсон Олександр Овчинніков прокоментував результати контрольного матчу проти ФК Реал Фарма, який відбувся в Одесі минулої суботи, та поділився планами щодо підготовки команди до чемпіонату України серед команд другої ліги:

«Матчем проти ФК Реал Фарма ми звершили перший  етап підготовки до чемпіонату України серед команд  другої ліги. Переглянули потенційних новачків та функціональний стан футболістів. Наступного дня, в неділю, організували для хлопців поїздку на море для відпочинку та відновлення», – говорить Олександр Овчинніков.

За словами тренера, підготовка розбита на два короткотривалі етапи.

«Сьогодні, 2 липня,  розпочинається другий десятиденний етап, який буде доволі насиченим. Заплановано три контрольні матчі, а саме: 5 липня на виїзді проти МФК Миколаїв-2, 7 липня в Одесі проти команди першої ліги Балкани (Зоря) та 11 липня у Херсоні проти Нікополя», – зазначає наставник Кристала.

Наразі Кристал веде активні  переговори з потенційними новачками, на перегляд прибувають нові футболісти.

«Є чітке розуміння, що команді потрібне підсилення, саме після останнього контрольного матчу проти Нікополя будемо підбивати підсумки щодо комплектації складу. Впевнений, що за час, який залишився до старту змагань, ми зможемо повноцінно підготувати команду. Попередній раунд розіграшу Кубка України заплановано провести вже 18 липня, зараз чекаємо на жеребкування та зробимо все можливе для вдалого старту», – зазначив Овчинніков.