Як схуднути без дієт?

1 Червня 2018 12:40

xvatit.com.ua

Дуже багато людей намагаються схуднути, але дуже часто всі ваші спроби закінчуються невдало. Все це тому, що ви діяли без плану схуднення. Багато людей не знають з чого потрібно почати, але багато речей ви можете зробити прямо зараз, для цього вам лише потрібен простий і ефективний план дій.

Цілі. Поставте собі чітку мету – на скільки ви хочете схуднути, наприклад – на десять кілограм, потім визначте, скільки часу знадобитися на досягнення таких результатів, наприклад два місяці. Особливо важливо, коли ви почнете досягати перших результатів, не сходити зі шляху. Тому мотивируйте себе в процесі схуднення.

Вправи на DVD дисках. Перетворіть схуднення на захоплюючу гру, у яку ви будете грати кожен день. Для цього вам необхідно зайнятися справою, яка не викликає у вас відрази. Наприклад, вам не подобатися біг, купіть собі диск з танцями або улюбленою музикою і займайтеся по ньому у вільний час. Таким чином, ви будете працювати та не відчуваючи напруги.

Займайтеся простими вправами. Знайдіть для себе просте вправу для підтримки вашої фізичної форми. Вправа, може бути якою завгодно – піша прогулянка, поїздка на велосипедах. Дуже ефективно долучити друзів і близьких людей до ваших тренувань. Це допоможе вам увійти у русло і не сумувати в процесі схуднення.

Створіть план харчування. Без плану харчування ніяк. Виберіть собі певні продукти, які будуть складати основу вашого раціону. Не забувайте, що продукти повинні бути здоровими, відмовтеся від поганих продуктів, таких як фаст-фуд і газовані води. Їжте більше фруктів і овочів.

Ведіть Харчовий Щоденник. Ведіть харчовий щоденник – важливо записувати все, що ви з’їдаєте. Це ключовий момент, для вашого схуднення. В кінці дня, аналізуйте все, що ви з’їли, а також загальна кількість споживаних калорій. Харчовий щоденник допоможе вам відстежувати всі ваші «поступки» в процесі схуднення і оцінити свої результати.

Винагороджуйте себе. Періодично, в процесі схуднення, винагороджуйте себе маленькими презентами, але тільки не їжею. Ви можете пройтися по магазинах, піти і подивитися новий фільм, купити улюблений диск з музикою, книгою і т.д.
Пам’ятайте, що схуднення вимагає багато часу і не відбудеться одномоментно. Поставтеся до схуднення як до життєвої програми, яку потрібно виконувати, а не просто будувати «пісочні замки». Пам’ятайте схуднути легко, потрібно просто забажати!