У Херсоні відбудеться туристичний хаб «Розвиток туризму в умовах нових громад»

13 Травня 2018 16:07

17-18 травня на Херсонщині відбудеться Туристичний Хаб для об’єднаних територіальних громад громад «Розвиток туризму в умовах нових громад».

Участь у заході візмуть 75 об’єднаних громад зі всієї України, представники туристичного бізнесу, інвестиційних фондів, проектів міжнародної технічної допомоги, регіональних та центральних органів влади. Почесні гості:  Іванна Климпуш-Цинцадзе, Віце-прем’єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України,  Сюзан Фріц директорка регіональної місії Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) в Україні, Полуйко Василь Юліанович Заступник Міністра екології та природних ресурсів України, Іван Ліптуга президент Національної туристичної  організації України.

У фокусі події – напрацювання рішень для розвитку туристичного потенціалу громад, аналіз перспектив тих громад, що обрали туризм одним з напрямків свого стратегічного розвитку та навчання вибудовувати комунікації, що сприятимуть пізнаванності громад серед потенційних туристів.

Туристичний Хаб організовується в рамках програми USAID Україна – проект DOBRE “Децентралізація приносить кращі результати та ефективність” спільно з партнером програми Ukraine Сrisis Media Center (УКМЦ) за сприяння Херсонська обласна державна адміністрація.

Детальніше на сайті:
http://decentralization.uacrisis.org/tourhub#rec50396497