Ремонт доріг у Херсоні забезпечений коштами з бюджету лише на 38%

1 Травня 2018 10:40

У Херсоні роботи по капітальному ремонту доріг профінансовані коштами з міського бюджету лише на 38% від наявної потреби.

Про це поінформувала, доповідаючи на засіданні виконкому Херсонської міської ради, начальник відділу доріг управління транспортної, дорожньої інфраструктури та зв’язку міськради Наталія Молнар, повідомляє Укрінформ.

“У нас на сьогодні (в роботі – ред.) додаток №2 “Капітальний ремонт доріг”. Так, у нас є в роботі 16 млн гривень, а нам потрібно 42 млн гривень. Це ті об’єкти, які тільки включено у плани робіт, а є й ті, які не включені”, – розповіла Молнар.

Вона також зазначила, що “у нас, на жаль, не вистачає коштів на виконання ремонтних робіт на наших магістральних дорогах”.

Разом з тим, як повідомив на засіданні виконкому міський голова Володимир Миколаєнко, наразі міська влада буде приймати рішення про додаткове фінансування у Херсоні ремонту доріг. “Я бачу мінімум 10 млн гривень на центральні магістралі, і 5 млн гривень на внутрішньодворові (дороги – ред.). Будь ласка, врахуйте це. Це моє особисте доручення”, – сказав міський голова.