До уваги учнів, вчителів, студентів та викладачів Херсонщини!

26 Квітня 2018 13:50

Чи любите Ви історію? Чи мрієте про сучасний гаджет? А може ще захоплюєтесь політикою?

Тоді Вам точно буде цікавий конкурс, який проводиться для учнів старших класів та студентів Херсонської області та АР Крим.

І хоч конкурс проходить з початку березня, у вас ще є можливість взяти в ньому участь!

Перші три переможці окрім дипломів, отримають  сучасні гаджети: смартфон, планшет або принтер. А конкурсна комісія від свого імені може відзначити ще двох переможців, які номінуються окремо від призових місць. Але і це ще не все. Організатори вирішили відзначити також навчальний заклад, виховник якого займе перше місце в цьому конкурсі. Це буде принтер або річний запас офісного паперу. Остаточне рішення по призам конкурсна комісія прийме ближче до завершення конкурсу.

Останній день прийому творів – до 12 травня, включно.

Копію творів треба обов’язково надіслати на електронну адресу організаторів.

Студенти з АР Крим, можуть надсилати свої роботи під псевдонімом.

Всі деталі конкурсу – в положенні про конкурс.  Чекаємо на переможців!

Прохання донести інформацію до мешканців Криму!

Нагадаємо, що в рамках проведення конкурсу,  в Херсоні, у приміщенні ХДУ,  пройшли лекціі видатних істориків України Гульнари Бекірової та Тараса Чухліба з метою розповісти потенційним учасникам конкурсу маловідомі факти з історичного минулого України.

Організатор конкурсу – БО “ККСЦ “Куреш” при підтримці Меджлісу кримськотатарського народу, Херсонської ОДА, Департаменту освіти та науки ХОДА та міського управління освіти.

ПОЛОЖЕННЯ ПРО КОНКУРС: «На кращі твори, присвячені історії національно-визвольної боротьби українського та кримськотатарського народу з імперським режимом Росії і тоталітарним режимом СРСР в боротьбі за державний суверенітет і територіальну цілісність України та відлуння історичних паралелей до сьогодення». (завантажити)