На Херсонщині з’явиться “Клініка Серця Odrex”

24 Квітня 2018 10:26

На Херсонщині планується відкрити філію ТОВ “Дім медицини” (Медичний дім Odrex), де за сучасними технологіями лікуватимуть хвороби серцево-судинної системи.

Відповідний меморандум підписано 12 квітня на відкритті кардіоцентру “Клініки Серця Odrex” в Одесі, в якому взяв участь голова Херсонської обласної державної адміністрації Андрій Гордєєв, повідомила прес-служба Херсонської облдержадміністрації.

“Під час заходу був підписаний меморандум між Херсонською обласною державною адміністрацією та ТОВ “Дім медицини” (Медичний дім “Odrex”) про співробітництво та партнерство. Згідно з документом сторони будуть співпрацювати в напрямку відкриття філії ТОВ “Дім медицини” (Медичний дім Odrex) в Херсонській області”, – поінформувала прес-служба.

Як наголосили в ОДА, хвороби серцево-судинної системи є наразі найпоширенішими неінфекційними захворюваннями дорослого населення України і в структурі смертності займають понад 60%. Зокрема, захворюваність населення Херсонської області становить наразі близько 600 випадків на 1000 населення.

Джерело: Укрінформ