У Херсоні виконали план з комплектування ЗСУ контрактниками

20 Квітня 2018 14:05

У Херсоні виконано планове завдання першого кварталу з комплектування Збройних Сил України контрактниками.

Про це поінформував на брифінгу “Актуальні питання організації і проведення призову на строкову військову службу, переваги проходження військової служби за контрактом та заходи, які вживаються для підвищення привабливості військової служби, а також умови вступу та навчання у вищих військових навчальних закладах” військовий комісар Херсонського міського об’єднаного військового комісаріату Олександр Зіньковський, повідомляє Укрінформ.

“Військова служба за контрактом. За три місяці, січень – березень, ми призвали на строкову службу за контрактом 33 особи. На перший квартал план був 31 особа. План першого кварталу виконано”, – розповів Зіньковський.

Як він зазначив, призов контрактників з Херсонщини у першому кварталі здійснювався у різні військові частини – як ті, що дислокуються на території області, так і ті, що знаходяться в інших регіонах України, у тому числі в зоні бойових дій на сході держави.

Що ж до планового завдання по контрактниках на другий квартал, то воно становить для Херсона 34 особи, повідомив Зіньковський.