Соціальна кампанія “Херсон – територія вільна від насильства” продовжує свою діяльність

4 Квітня 2018 13:50

Соціальна кампанія “Херсон – територія вільна від насильства” продовжує свою діяльність, яка спрямована на створення притулку для жінок, що постраждали від насильства в сім’ї.

Так на останній сесії міської ради депутатами міської ради підтримано виділення необхідних коштів для виготовлення проектної документації. Проектна документація необхідна, як для візуалізації конкретної концепції майбутнього притулку так і для конкретизації необхідних фінансових ресурсів з його фізичного створення. Також це надасть можливість проводити перемовини з міжнародними структурами щодо залучення додаткових коштів та іншої технічної допомоги для впровадження в місті притулку.

Наприкінці березня відбулася перша зустріч з проектантом для початку розробки проектного плану та підготовки розрахунків, необхідного устаткування майбутнього притулку для жінок, що страждають від домашнього насильства.

На даному етапі кампанії важливою подією стало виділення з бюджету міста необхідної суми на виготовлення проектного плану для Притулку.

Джерело: Вгору