Херсонський “Кристал” мінімально поступився “Гірнику” у контрольному матчі

1 Квітня 2018 14:02

Гірник Кривий Ріг – МФК Кристал 1:0 (0:0)
Гол: Прялкін, 46

«Гірник» (Кривий Ріг): Кучер, Заєць, Соседко, Голуб, Левчук, Григорик  (Попчук, 90), Гвоздевич (Литвин, 16), Шмат (Кобилинський, 73), Яровий, Бука (Стороженко, 48), Прялкін.

Запасні: Бондарєв, Швед, Гамонов, Корнійко, Лункан, Береза, Марусяк.
Головний тренер: Геннадій Приходько.

«Кристал» (Херсон): Крюков, Кравченко, Карась, Лаптєв, Михайленко (Острокінь, 69), Назаренко (Михайлов, 58), Цой (Магомедов, 85), Алієв (Брижчук, 59),  Барладим, Гливий (Черкашенко, 87), Ольховський.

Запасні:  Чакляров.
Головний тренер: Олександр Овчинніков

Попередження: Григорик, 69, Соседко, 78, Цой, Ольховський, 69.

Видалення (з правом заміни): Григорик, 90, Назаренко, 57.

Херсонський Кристал провів черговий контрольний матч. Цього разу наша команда вирушила до Кривого Рогу на зустріч з місцевим Гірником. Майже чотири години в дорозі й кристалівці вже вийшли на поле зі штучним покриттям тренувальної бази «Гірник».

Гра розпочалася для наших футболістів невдало, суперник мав значну перевагу і майже не дозволяв переходити власну половину поля. Ближче до середини першого тайму ситуація дещо вирівнялася. В одній з контратак Кристал мав шанс відкрити рахунок. Барладим з правого флангу зробив простріл у штрафний майданчик на Ольховського удар якого пройшов поруч зі стійкою воріт Гірника. Ще через десять хвилин чудову нагоду відзначитися мав Гливий. Іван вже обіграв воротаря та завдав удару, але в останню мить захисник встиг вибити м’яча. Кінцівка тайму залишилася за господарями, що створювали постійний тиск на ворота Крюкова.

Другий тайм розпочався для Кристала з пропущеного м’яча. У першій же атаці гірники розіграли чудову комбінацію в один дотик, а завершальний удар з лівої ноги завдав Прялкін – 1:0.

Весь другий тайм ініціатива продовжувала бути на стороні господарів. Кристал спромігся провести лише декілька контратак та водній з них навіть забив. Олександр Михайлов пробивав по воротах Гірника,  Віталій Ольховський підправив його у сітку, проте арбітри зустрічі зафіксували положення поза грою.  У свою чергу футболісти у червоній формі також декілька разів загрожували воротам Микити Крюкова, але той зіграв надійно не дозволивши збільшити рахунок.