Скільки коштує оренда квартир в Херсоні

28 Березня 2018 08:02

Як повідомила порталу Domik.ua агент з оренди нерухомості Лілія Поліщук, ціни на оренду квартир в Херсоні в березні поточного року практично не змінилися, в порівнянні з минулим місяцем. Попит в 50% випадків спрямовано на одно- і двокімнатне житло, а в 50% – на трьох-і чотірикімнатні житлові об’єкти. Популярністю користуються як новобудови, так і багатоквартирні будинки старого житлового фонду.

Херсонці обирають об’єкти з меблями та побутовою технікою. При цьому 15% розглядають варіанти оренди квартир з відсутністю таких зручностей. «Меншість клієнтів підшукує для себе пусте житло, яке вони хочуть обставити по-своєму. Такі орендарі віддають перевагу довгостроковій оренді », – поділилася думкою ріелтор.

Потенційні орендарі вибирають житлові багатоквартирні будинки, розташовані поруч з транспортною розв’язкою й об’єктами соціальної інфраструктури.

За даними агентств нерухомості Херсона, орендодавці пред’являють орендарям свої вимоги. Так, 70% власників не підписують договір на оренду з тими, хто планує проживати в квартирі з тваринами.

У березні 2018 року найбільш затребуваними серед орендарів вважаються квартири в житлових багатоквартирних будинках, розташованих в Таврійському і Дніпровському районах міста.

Ціни на оренду квартир в будинках старого житлового фонду

Ціни на оренду квартир в новобудовах