У херсонських школах продовжили карантин до 7 березня

3 Березня 2018 08:40

У Херсоні продовжили до 7 березня включно карантин у міських навчальних закладах, який мав тривати до суботи, 3 березня.

Про це поінформував у п’ятницю відділ громадських зв’язків Херсонської міської ради.

“Згідно рішення міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки, карантин у закладах середньої освіти Херсона продовжено до 7 березня включно. Відповідне розпорядження підписано міським головою”, – повідомив відділ громадських зв’язків міськради.

За інформацією мерії, дане рішення прийнято з метою недопущення різкого загострення епідемічної ситуації у місті, запобігання поширенню грипу та гострих респіраторних вірусних інфекцій серед населення міста.

Як повідомляв Укрінформ, 22 лютого виконком Херсонської міської ради на своєму засіданні відмовився закрити усі школи міста на карантин у зв’язку із захворюваністю на грип та гострі респіраторні вірусні інфекції (ГРВІ).

У місті були закриті на карантин лише окремі класи, в яких було зафіксовано високий рівень захворюваності учнів на грип та ГРВІ.

26 лютого відбулося засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, на якому прийняли рішення оголосити із 27 лютого у загальноосвітніх навчальних закладах Херсона карантин у зв’язку з високим рівнем захворюваності на грип та ГРВІ.

Джерело: Укрінформ