Володимир Миколаєнко неухильно дотримується вимог законодавства про запобігання корупції

28 Лютого 2018 08:02

Херсонський міський голова Володимир Миколаєнко неухильно дотримується вимог Закону України «Про запобігання корупції» і демонструє  як правильно виконувати рекомендації НАЗК.

На останній сесії міської ради відбулося голосування про зміни до міського бюджету 2018 року. Частина депутатів голосувала за зміни незважаючи на особистий потенційний конфлікт інтересів, тим самим порушивши законодавство. Міський голова також віддав свій голос «За». Але згодом, детально ознайомившись із Законом України «Про запобігання корупції», В.В. Миколаєнко написав заяву, в якій відкликав свій голос «За» питання «Про зміни до міського бюджету на 2018 рік».

Фото з сайту міської ради

Таким чином, міський голова показав наглядний приклад своїм підлеглим, серед яких директора, заступники директорів КП та керівники структурних підрозділів виконавчих органів (які незважаючи на норми Закону, свідомо пішли на його порушення), як треба діяти у відповідності до законодавства України. Тепер херсонцям варто чекати подібних дій від решти депутатів-сумісників.

За матеріалами Kherson.net.ua