У Херсоні розпочалась реєстрація на участь у пробному ЗНО

11 Січня 2018 16:41

9 січня 2018 року розпочалася реєстрація для участі в пробному зовнішньому незалежному оцінюванні, що триватиме до 31 січня 2018 року.

Про це повідомляє Херсонський регіональний центр оцінювання якості освіти.

Тестові завдання пробного ЗНО відповідають програмам ЗНО, укладаються Українським центром оцінювання якості освіти і є максимально наближеними до тих, що будуть надані під час основного ЗНО.

Пробне ЗНО дає можливість: взяти участь у процедурі проведення ЗНО; психологічно адаптуватися до основної сесії ЗНО; ознайомитися з різними формами тестових завдань; розрахувати час роботи із тестовими зошитами; потренуватись у заповненні бланків відповідей; визначити власний рівень знань; скорегувати підготовку до ЗНО.

Реєстрація осіб для участі в пробному зовнішньому незалежному оцінюванні в 2018 році, які проживають у Херсонській, Миколаївській областях, Автономній Республіці Крим та місті Севастополь, відбуватиметься на сайті Херсонського регіонального центру оцінювання якості освітиhttp://khersontest.org.ua

Пробне зовнішнє незалежне оцінювання проводиться на платній основі.

Кожен зареєстрований учасник може скласти тести не більше ніж із двох предметів за вибором згідно з графіком проведення пробного ЗНО:

24 березня – з української мови і літератури;

31 березня – з математики, історії України, біології, географії, фізики, хімії, англійської, німецької, іспанської, французької мов.

Результати пробного тестування визначатимуться за допомогою спеціального сервісу «Визначення результатів пробного ЗНО», посилання на який буде розміщено на сайті Херсонського РЦОЯО в «Особистому кабінеті учасника ПЗНО» (з української мови і літератури – з 24.03.2018, з інших предметів – з 31.03.2018).

Для визначення результатів учасникам пробного ЗНО необхідно буде ввести відповіді (використовуючи власний бланк відповідей тієї чи іншої сертифікаційної роботи пробного ЗНО) до вище зазначеного сервісу в терміни:

• з української мови і літератури з 24 до 26 березня 2018 року;

• з історії України, математики, біології, географії, фізики, хімії, англійської, німецької, французької, іспанської мов з 31 березня до 2 квітня 2018 року.

Оголошення результатів пробного зовнішнього незалежного оцінювання:

• 30.03.2018 з української мови і літератури;

• 06.04.2018 з біології, географії, історії України, математики, фізики, хімії, англійської, іспанської, німецької, французької мов.

Довідкова інформація: на сайті Херсонського регіонального центру оцінювання якості освіти –http://khersontest.org.ua,за телефонами (0552) 46-00-62, 46-05-80 та в соціальних мережах –https://www.facebook.com/khersontest