Працюємо над фігурою: 5 рецептів чаю для схуднення

23 листопадаа 2017 12:51
zdorovia.com.ua

zdorovia.com.ua

Новий рік пройшов, а зайві кілограми після рясних застіль залишились. Потрібно повертатись в форму. Будемо танути на очах за допомогою пиття. І не якогось там з реклами, а самого звичайного, доступного і приємного.

Домашні рецепти напоїв для схуднення

Вже багато написано про їжу, яка допомагає прискорити обмін речовин і змусити тіло швидше спалювати зайвий жир. А ми пропонуємо згадати, що такою ж дією володіють і деякі напої. Вдобавок частина з них сприяє виведенню з організму токсинів. А це означає, що є шанси не тільки стати стрункішою, але і колір обличчя підправити без жодних рум’ян і консилерів.

1. Вода для схуднення від дієтолога Кім Лайонс
Цей напій був представлений на американському телешоу “Схудни найбільше”. Унікальний рецепт, що складається з доступних інгредієнтів, заслуговує місця в нашому списку напоїв для схуднення. Просто змішайте всі складові, залиште настоятися на 2 години, а потім додайте лід або теплої води і пийте в своє задоволення. Вам знадобиться:

– 2 літри води
– 6 розім’ятих грейпфрутів
– 1 порізаний мандарин
– половина порізаного огірка
– 2 листики м’яти

2. Секретний напій для схуднення доктора Оза
Цей напій для схуднення примітний тим, що включає в себе всього два інгредієнти, проте містяться в ньому вітамін С і оцтова кислота допомагають тілу швидше спалювати жир.

Для приготування диво-напою додайте 2 столові ложки яблучного оцту в стакан грейпфрутового соку – і все! Якщо ви не в захваті від смаку, можете додати ложку меду.

3. Вода для схуднення від Джиліан Майклз
Очищення від токсинів часто допомагає прискорити обмін речовин, тому дієтолог Джиліан Майклз рекомендує цей напій тим, хто хоче знизити вагу. Випивайте близько 2 літрів такої води в тиждень, і ви позбудетеся від затримки рідини в організмі і знизите вагу. Ось інгредієнти для приготування напою:

Випивайте близько 2 літрів такої води в тиждень, і ви позбудетеся від затримки рідини в організмі і знизите вагу.
– 2 літри дистильованої води
– 1 столова ложка цукру
– 1 столова ложка журавлинного соку
– 2 столові ложки лимонного соку
– 1 пакетик чаю з кореня кульбаби

4. Арабський напій для зниження ваги
Традиційний арабський рецепт чудово допоможе знизити вагу. Цікаве поєднання спецій і зеленого чаю навряд чи залишить когось байдужим. Для його приготування вам будуть потрібні:

– імбир
– кмин
– м’ята
– зелений чай

Додайте по одній столовій ложці всіх спецій у велику чашку гарячої води (не окріп!), Покладіть туди чайну ложку зеленого чаю і дайте настоятися 10 хвилин. Пити такий напій слід перед кожною трапезою.

5. Жироспалюючий сік
Цей напій був розроблений фахівцем з харчування Ліндою Вагнер. Він поєднує величезна кількість вітаміну C з корисними властивостями овочевих соків. Щоб допомогти своєму організму швидше спалювати жири, випивайте цей сік щодня. Вам знадобляться соковижималка і такі інгредієнти:

Щоб допомогти своєму організму швидше спалювати жири, випивайте цей сік щодня.
– 1 очищений рожевий грейпфрут
– 2 очищених апельсина
– 1 головка салату ромен
– кілька свіжих м’ятних листків