Тренер МФК “Кристал” розповів про підсумки сезону 2017 року

1 листопадаа 2017 13:33

Олександр Овчинніков про підсумки сезону 2017 року

Олександре Олексійовичу, сезон 2017 року для нашої команди завершено. Як Ви оцінюєте результати?
Не можу сказати, що цілком задоволений результатами у 2017 році. У чемпіонаті України серед аматорів ми наразі знаходимося у першій трійці (Металург Запоріжжя зіграє свою заключну гру 5 листопада).  На жаль у декількох матчах ми втратили очки, які повинні були заробляти. Так, у матчах з Первомайськом, Ярудом та Гірником треба було перемагати, але замість того зіграли унічию. Не награли на поразку і у матчі проти Дружби. Якби зіграли дисциплінованіше і реалізували всі свої можливості у цих матчах, цілком могли б лідирувати у своїй групі. Можу також сказати, що тільки під кінець сезону команда достатньо зігралася та вийшла на пік форми, що відразу відобразилося на результаті. Дві домашні бойові перемоги над міцними запорізьким Металургом та Таврією-Скіф.

А як оцінюєте виступи у Чемпіонаті Херсонської області та Кубку України серед аматорів?
Чемпіонат області ми розпочинали грати командою, яка зібралася буквально за декілька днів до його старту. Було важко відразу без підготовки увійти у сезон. А на матчі другого кола виставляли склад із молодих наших футболістів найближчого резерву. Молодь відрізняється нестабільною грою. Деякі зустрічі провели впевнено, а в деяких провалилися. Оскільки обласна першість для нас була не головним фронтом, трете місце оцінюю як прийнятне. Стосовно Кубку України, то тут для нас усе складається вдало. Пройшли до чвертьфіналу, який відбудеться у квітні 2018 року. Впевнено подолали стадію 1/16, де зустрічалися з одним із лідерів аматорського чемпіонату Таврією-Скіф.  В 1/8 виглядали теж непогано. Через серію помилок поступилися у першому матчі криворізькому Гірнику на виїзді. А в Херсоні перемогли з потрібним рахунком, не реалізувавши при цьому цілу низку хороших моментів. У чвертьфіналі будемо грати проти команди ВПК-Агро з Дніпропетровщини, яка вже довела, що є дуже серйозним суперником.

Можете виділити когось з футболістів? 
Хочу подякувати всім нашим гравцям за хорошу роботу у цьому сезоні. Виділити можу наших молодих футболістів Ярослава Доброхотова та Артема Назаренко, які прогресують з кожним матчем. Також колосальну роботу провів Андрій Барладим. Іван Гливий став кращим бомбардиром нашої групи. Надійно зіграли ветерани Сергій Цой та Євген Кривошейкін. Якщо буду продовжувати то згадаю абсолютно всіх.