«Кожен українець має себе запитувати: що сьогодні я зробив для України?», — Микола Томенко

26 Жовтня 2017 08:08

Кандидат історичних, доктор політичних наук, викладач, письменник, український політичний, державний діяч, лідер Громадського руху “Рідна країна” Микола Томенко у прямому ефірі радіо Херсон FM.

  • 17 жовтня у Києві відбувся масштабний мітинг, який вилився у акцію протесту. Його організатори вимагають від влади виконання трьох вимог: зміни виборчих правил, створення антикорупційного суду та обмеження депутатської недоторканності. Це офіційна версія. Вона є істиною чи у Києві відбувається щось інше?
  • Міністр освіти і науки Лілія Гриневич стверджує, що Новий закон «Про освіту» передбачає індивідуальний підхід до кожної нацменшини і залежатиме від особливостей меншини та її педагогічних потреб. Це основне, чого зараз потребує освітня галузь України?Індивідуальний підхід працюватиме за Латвійським принципом 60/40, де 60% часу відводиться на вивчення навчальних предметів українською,  40%  рідною мовою кожної нацменшини.
  • 18 жовтня в. о. голови правління «Укрзалізниці» Євген Кравцов повідомив, що в  «Укрзалізниці» виник гострий дефіцит палива — його запасів вистачить всього на 12 днів. На його думку, потрібен » системний вихід з ситуації через формульне ціноутворення». Наскільки доречною є заробітна плата виконуючого обов»язки розміром у 714,6 тис.грн., з огляду на кризу в роботі підприємства? Навіть у Балчуна була меншою.

ПОСИЛАННЯ НА ЕФІР

Джерело: Херсон.fm