МФК “Кристал” та “Гірник” голів не забивали

17 Жовтня 2017 11:50

Чемпіонат України серед аматорських команд.

Гірник Кривий Ріг – МФК Кристал Херсон 0:0

Гірник: Жигалюк, Гамонов, Заєць, Голуб, Гвоздевич, Попчук, Бука, Литвин, Стороженко, Прялкін.
Запасні: Бондарев, Зубко, Коваль, Семкин, Береза, Вайцель, Марусяк.
Головний тренер: Геннадій Приходько
Кристал: Крюков, Лаптєв, Доброхотов, Кривошейкін, Карась, Цой, Головкін (Петришин, 31), Назаренко, Брижчук, Гливий (Михайлов, 85), Барладим
Запасні: Чакляров, Черкашенко, Савін, Кушнірук, Хлопков
Головний тренер: Олександр Овчинніков
Попередження: Заєць 6, Литвин 39, Голуб 55, Бука 59, Гвоздевич 60, Романчук 76, Попчук 87

Криворізький Гірник та херсонський Кристал проводили між собою вже третій матч за останні одинадцять днів. Цього разу це була гра 7 туру Чемпіонату України серед аматорських команд.

Не зважаючи на підсумковий рахунок 0:0, матч видався цікавим та насиченим. Забігаючи наперед скажемо, що для Кристала це протистояння стало парадом нереалізованих можливостей.

У першому таймі чудові нагоди відзначитися мав Барладим. Спочатку Андрій не зміг переграти воротаря після виходу віч-на-віч. Вже через хвилину Гливий прорвався лівим флангом і виконав навіс до штрафного точно на голову нашому 10 номеру, але м’яч після удару останнього пройшов повз ворота.

Свої шанси відкрити рахунок у першому таймі мав Гливий. Івану не вдалося замкнути простріл з правого флангу, будучи в лічених метрах від лінії воріт Гірника. В іншому випадку м’яч після удару низом влучив у штангу. Гірник відразу провів швидку контратаку і мав свій найкращий шанс відзначитися. Нападник гостей виходив на ворота Крюкова, але пробив трохи вище.

До завершення першого тайму гірників ще раз врятував каркас воріт. Знову головою пробивав Барладим, але влучив у поперечину.

У другому таймі Кристал продовжив домінувати на полі. Відчуваючи власну перевагу, наші футболісти відчайдушно намагалися реалізувати її в забиті м’ячі.  Особливо небезпечними виглядали флангові проходи від Брижчука, який в кубковому протистоянні з гірниками забив два м’ячі. У середині тайму Антон з лінії штрафного двічі пробивав по воротах, але обидва рази на заваді ставали захисники.
Чергову хорошу нагоду мав Гливий. Опинившись у штрафному майданчику Гірника, Іван не зміг як слід влучити по м’ячу і завдати акцентованого удару.

Господарі зі свого боку загрожували воротам Кристала ударами з дальніх дистанцій, але кожного разу на місці був Крюков.  Тільки одного разу, після потужного удару нападника гірників, Микита відбив м’яча перед собою, однак на місці були захисники, які ліквідували загрозу.

Кристал створив багато гольових моментів, але так і не зміг втілити їх у голи. Проте сама гра херсонців вселяє надію, що перемоги в наступних матчах будуть обов’язково.

Наступний матч Кристал мав провести 15 жовтня на стадіоні «Майстер-С» проти Ентузіаста з Нововоронцовки, але суперники повідомили обласну федерацію, що не мають змоги прибути в Херсон. Кристал отримав технічну перемогу за рахунком 3:0.